Gncanne_ Göğüs kalkanı,gümüş kapak,silikon üç bunlar tam olarak ne işe yarar,nasıl kullanılır kesinlikle bunu al dedigniz önerebilir misiniz acaba yara olmaması icin
Tugce0142 Gncanne_ yara için gümüş kapak kesinlikle alın doğumdan önce kullanmaya başlayın ben çok faydasını gördüm
Baharoloji Gncanne_ ben iki gebeliğim de de göğüs kalkanı kullandım sadece öneririm memenizin çamaşırdan tahriş olmasını önlüyor sütü de topluyor
Ocak04_26 Gncanne_ Gncanne_ 37. Haftadan itibaren günde 1-2 saat gümüş kapak kullanımı yara oluşumunu engelliyor ve çok tavsiye ediliyor
Celinnn Öncelikle meme ucunuz büyük mü küçük mü? Farklı boyutlarda var. Genel itibariyle göğüs ucunuz yoksa yada yara varsa ve yahut bebek tutmuyorsa bunlar kullanılır. Biberon ucu gibi düşünebilirsin
Celinnn Yara yoksa silikon meme ucu yeterli olur. Ama önce normal emzirin bi aksilik olursa silikon meme ucuna geçersiniz
MelteM2cck Hanımlar bende sorayım.. benim göğüs ucum hiç yok denecek kadar. İlk dogumumda 2 sene emzirdim ama gelin siz bana sorun acısını 2 sene deliksiz acı çektim. Kan geldi vs vs ne kullandıysam fayda etmedi. Gitmediğim doktor kalmadı. Yine hamileyim ve korkuyorum. Silikon meme ucu araştırdım 2 boyut varmış. Ne önerirsiniz fikriniz nedir
melekcam1 Silikon meme ucu bebekte gaz yapıyormuş kuzenim yeni doğum yaptı ve bebek reflü oldu silikon uç yüzünden