Dilos17 Kızlar bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben şu an 13’deyim hissetmek için sabırsızlanıyorum
Aysee1123 Dilos17 17 den sonra belli belirsiz ufaktan başladı. 20 lerden sonra ise daha belli olmaya başladı. Kişiye görede değişiklik gösterebiliyor
Zeynooosekooo Dilos17 Dilos17 Şuan 18+2 yiz. 17. Haftada çok net hissetmeye başladım. O kadar tuhaf bişe ki sürekli elim karnımda bekliyorum hareket etse diye. O an ki mutluluğu tarif edemem😊 sizde en kısa zamanda hissedersiniz inşallah 🙏🏻
Aysee1123 Dilos17 Yok ya değişiyor bence ilk benimde çünkü. Zayıf insanlar daha erken hisseder derler ondan mıdır onuda bilemem zayıfım çünkü. Bence herkeste farklı ilerliyor
Yenianneperci35 Dilos17 ben de aşırı heyecanlıydım:) düz yatıyordum hep öyle daha çok hissedersin demişlerdi. Ama karın yapısı , kilo gibi durumlar herkeste farklılık gösteriyormuş:) ben panik yapmıştım doktoruma filan sormuştum o beni rahatlatmıştı hep:)
Dilos17 Zeynooosekooo inşallahh şimdiden benim de elim karnımda hep acaba hissedilir miyim diye ama daha beklemem gerekiyor anlaşılan 💖
Ceren46 Zeynooosekooo Haftamız günümüz aynı. Bende geçen hafta çok net hissetmeye basladm. Hep hissetmek istiyorum kücücük bı kıpırtı bile olsa elim karnmda bekliyorum. ☺️ çok güzel bı his