Esracaaa Kızlar pazartesi günü kontrole gidicem ama şu an belimden sırtıma karnıma bacaklarıma yayılan bir ağrı var 31+5 haftalık hamileyim 25. Haftadan beri kasılmalarım oluyor zaten bu belden yayılan agrı beni korkutuyor bilgisi olan var mı
Ddmyu Esracaaa benimde sırt ve bel ağrım var ya 33 haftalığım . Şimdi uzandım geçmezse acile gideceğim ama hiç gitmek istemiyorum acil çok yıpratıcı oluyor :(
Hsrt80 Esracaaa 30 haftalık olduk ikizlerimle acayip belden bir ağrı var kasilmalarimda var bebekler göğüs altından bir basliyorlar nefes aldirmiyacak kadar cnm yanıyor tekmelerden gerilmeden Rabbime sukurl yine bugününe
1ciftyesilgoz Duş alın dinlenin geçmez ve artarsa bi doktora görünün. Bu haftalarda ince belden yayılan hafif regl ağrısı gibi ağrılar normal karşılanıyor. Ama ağrı dayanamayacak boyuta yaklaşırsa uzarsa o zaman doğum sancısıdır muhtemelen
Esracaaa Hsrt80 çok şükür canım ev işi yapınca bel ağrım oluyordu fakat bu gün başka belimden yayılan ağrılar var ve sol bacağımda ayağım da dahil çok ağrıyor