Gebeliğim başından beri sıkıntılı. Lekelenmelerle başladık sonra kanamam oldu bunlar geçti derken amniyotik bant şüphesi ile perinatolojiye yönlendirildim amniyotik bant dışlandı septum uteri dendi sonra detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalığım açıklığım hunileşme ve rahmimin kalp şeklinde olduğu söylendi 22 mm ölçüm sonrası serklaj oldum progestan ve endol kullanmaya başladım Endolü 3 gün günde 3*1 kullandım ve kestiler progestana devam ediyorum serklajım başarılı geçti bir sıkıntım olmadı ama serklaj sonrası 10 gün sonra yani dünden beri de kramplarım başladı bugün doktora gittim nst de ufak ağrılarım çıkıyor tekrar endol verdi doktorum bugün günde bi kez. Magnezyum kullanıyorum bol su tüketmeye çalışıyorum. Ama çok korkuyorum şu an 22+4 haftalığım. Bebeğim çok şükür ki sağlıklı amniyon sıvım iyiymiş öyle dediler. Kramplarım dayanılmayacak şiddette değil hafif ve sürekli olmuyor. Salı günü randevum var perinatolojiye. Korkuyorum bu şekilde kramplar yaşayan var mı ayrıca bebeğim çok hareketli maşallah 🧿 onun hareketleri de beni ekstra etkiliyor olabilir mi…