Ufkumm Esendamla migros un minnies bezi kızlar hem fiyat olarak hepsine göre uygun hem sızdırma yok pişik yapmıyor kaliteli
Melikeismail Bende Sleepy aldım , ilk kullanıcam bakalım memnun kalıcakmıyım göreceğim 😊 Sleepy daha sağlıklı diye duydum bende
Merversen Bende sleepy aldim e bebekte indirimde onun daha iyi oldugunu soyluyo herkes primada daha cok kimyasal varmis galiba
reinamm GamzeCan Molfixte doğal. Huggieste çok güzel bez ama Türkiye den üretimini çekmiş. Yoksa onu alırdım😔
reinamm Esendamla prima alkol ve petrol barındırıyor. Gereksiz pahalı. Birsürü doğal bez var üstelik daha ucuz
Boylu0104 Esendamla Esendamla canım bende sleepy aldım 1 aylık olduk herhangi bir pişikle karsılasmadık sukur tavsiye ederim
ATC Esendamla slepyy iyi diyorlar prima da katkımaddesi falan var diyorlar ama slepyyde emici değilmiş
Tubakrts Bende sleepy aldım ama etrafımda kullananlar çok memnun. Hem de doğal. Bakalım bebişimiz de memnun kalırsa sleepy kullanıcam
Nur16 Sleepy önerdiler ben onu aldım bakalım kızım dünyaya geldiğinde onu kullanıcam ıslak mendiliyle beraber oyüzden hemde ucuz fiyatı onu tercih ettim
Nur16 Sleepy önerdiler ben onu aldım bakalım kızım dünyaya geldiğinde onu kullanıcam ıslak mendiliyle beraber oyüzden hemde ucuz fiyatı onu tercih ettim
Denizislet Esendamla sleepy aldım bende arkadasımda oğluna kullanıyor cok memnun inşallah bende memnun kalırım😊