Serendipity16 Merhaba bugün sürekli adet olacakmışım gibi ağrım oldu biraz yoruldum ayakta kaldım ondan mı bilmiyorum çok şükür lekelenme yok ama korkmadım değil ara sıra olurdu ama bugün bir türlü geçmedi acile gitmeli miyim ?
Bulutsevdasi Serendipity16 evet aynı şekilde benimde 4 haftalık olucaz bir kaç gün sonra sağ kasıkta belimde karnıma yayılan ağrı oluyor. Adet olacak gibi aşağı bölgemde ağrıyor ayakta kalmaya bağladım bende uzanıyorum
Gul1616 Serendipity16 5+2 haftalıkken aynı adet ağrısı yaşadım gece gittim acile baktılar yerleşme ağrısı dediler . Kanama yoksa sıkıntı yoktur bence dinlenin geçer inşallah
Tgbclk Serendipity16 benimde oluyor canım 6. Haftama girdim ama hala ara ara sancılarım oluyor bence kanama olmadığı sürece normal
sem1 Serendipity16 benimde ilk zamanlarımda olmuştu ama ilk zamanlarda dikkat edin bebeğin tam yerleşme zamanları ağır işler yapmayın
Serendipity16 sem1 ağır iş yapmadım aslında düğünümüz vardı mecbur biraz ayakta kaldım yolculuk yaptım falan o etkiledi galiba
elaunverr 32.haftamdayım en başlarda 8 9. Haftama kadar bende de olmuştu yerleşme ağrısı olabilir ilerleyen haftalarda da olmuştu bebek büyüyüp rahim genişlediği için doktorum normal demişti