Yasemincee26 Kızlar adım yasemin . Perşembe transferim var çok heyecanlıyım. Kimin duası kabul olur bilinmez dualarınızı bekliyorum
Mhtpflz Yasemincee26 ah canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun geçen sene bu zamanlar tüp bebekle hamileydim şuan yavrum yanımda allahım sanada nasip etsin inşallah🥰
sweetmom_ Yasemincee26 İnşaAllah hayırlısiyla sağ salim minnosunu kucağına alırsın Allah sizinde benimde ve bizim gibi bebek isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllah 💐🤲🤲🤲💗
Yasemincee26 Mhtpflz amin canım sende bu yollardan geçmişsin dualarını esirgeme Rabbim evladının acısını göstermesin
Yasemincee26 sweetmom_ Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canm bizi bizim gibi zor yollardan geçenler anlar seni çok iyi anlıyorum Rabbim büyük ben dört senedir bekliyorum mucizelerimiz bize gelecek inşallah hep inan inançlı ol duayı dilinden düşürme
BusraaaBK Canım inşallah sağ salim bebeğin sana tutunur ve sağlıcakla büyür içinde 🤍Rabbim nasip etsin inşallah🥰Stress sakın yapma, rabbime emanet et ve bol bol Meryem suresi oku dinlet 🤍