Reyyan04 Mrveuysl keşke senin gibi olsaydım😂altı aylık kızım var ve şuan üç aylık hamileyim be sezeryanlı
Hagul03 Evet Bende 2.ciye hamileyim daha 2yada 3haftalik muhtemelen. 7yasinda bi oğlum var .Rabbim Saglikla Kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüzce olsun🥰
tubayesi Reyyan04 zor oluyormu hamileligin sezeryan sonrası 2 yıl geçmesi gerekiyormuş sanırım iç dikişler sebebiyle
TheMother Mrveuysl 15 aylık bebeğim var 5 aylık hamileyim 😅 sezeryan olduğuma mı yanayın 2 çocuğa nasıl bakacağıma mı
Reyyan04 TheMother yok emzirmedim zaten hiç yoğun bakıma girdi 15 gün çıktıktan sonra psikolojik olarak iyi değildim emzirmedim
Kb96 Oğlum 2 buçuk yaşında 31 haftalıkta hamileyim kızımız olucak bide hayırlısıyla şuan bile süreç çok zor geçiyor doğumdan sonra nasıl yaparım hiç bilmiyorum Allahım hepimize kolaylık versin 😔
kubraytekinayan Mrveuysl 2 yaşında kızım var ve 9 haftalık hamileyim bende canım arada korkular oluyo yetebilcek miyim diye inşallah yetebilibilirim hayırlısı herşeyin 🥰
Reyyan04 tubayesi bn şuan zorluk çekiyorum desem yalan olur doktorlar çoğu bni kabul etmiyor riskli diye özel anca oda para içiin onlar bile aldır dedi ama bn birincisi olsun diye bir yıl bekledim buna kıyamadım umarım pişman olmam sonuna kadar öyle olur