Minnos2 Kargo gelmis işteydim evdekiler bilmiyordu göndermişler yani yasal işlem filan olur mu iade olarak gidiyor kargodan mesaj geldi ertesi gün gelsin işaretledim kapıyada bitmisler resmen o zaman neden öyle link koyuyorlar saçma ya
Zehranurr_ Minnos2 oyle bisey mümkün degil almak istemiyorsam geri gider yani bu kadar basit. Dolandırıcılardir buyuk ihtimalle
Kbrnrkl Minnos2 bana hep mesaj geliyordu bir ara av.m.yayalar adına öyle bir avukat yok birşey sipariş etmediğim halde kargo almadığınız için yasal işlem başlandı falan diye. Dolandırıcılar inanma
hunilimom Minnos2 kargoyu siz bilerek sipariş verip almadıysanız bir iki gün durur kargoda sonra iadeyi onaylarlar aldığınız ürün geri gider parayı karttan odediysen o yanar ama
Betustrkmn Kbrnrkl aynı msj banada geldi. Yok bilmemkaç sene önce birşey sipariş vermişim gelmiş geri gitmiş onun kargo ücretiymiş hemen ödersem dosya kapanacakmış falan. Aradım dolandırıcılar diye bağırdım ortaya çıkınca ters konuşup kapattılar. Bayanla konuştum birde. Herkes dolandırıcı kimseye inanmayın
neanladinyurdagull Minnos2 ürün şubeye geri gider yani kargo şubesine ertesi gün tekrar dağıtıma çıkar yada 3 gün içinde alın diye mesaj gelir size
Mhr34 Minnos2 aynı şeyi yaşıyorum. Ertesi gün gelsin dememe rağmen aynı gün getirip evde bulamayınca da alıcı teslim almak istemiyor yazmışlar sisteme.