myangelson Violetaa anladım canım peki o salı ve cuma verdiğin yer aynı mı sanırım sağlık ocağında verdin bugün çıkar sonucu büyük ihtimalle öyleyse
Violetaa @myangelson devlet hstansinde vermiştim Salı günü . Sağlık ocağında ki de devlet hastanesine gidiyor canım burda bir devlet hastanesi var 🫶
myangelson Violetaa anladım canım şuan adetine göre 4 haftalık falansindir ben doktora 5+2 de gittiğimde karından keseyi görmüştük senin de o civarlarda gözükür inşallah Allah’ın izniyle
Burcudoga Violetaa ay senin için nasıl sevindim sabah sabah anlatamam, inşallah hayırla ugurla sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur 😍
rabisskocc asel_55_61 bir hafta arayla test yaptığım da benimde başta negatif çıktı sonra silik çıktı beta diğeri düşük olunca negatif gösterebiliyor ilk haftalarda
Violetaa @myangelson ilk değerim geçen hafta Salı günü öğlen de verdim 5 di değerim . Sonra cuma günü sabah 9 da verdim sağlık ocağında oda 20.51 çıkmış . Cumartesi akşam 8 de gidip acile kan verdim 55.22 çıktı .
myangelson Violetaa sonuçlar iyi farklı yerlerde ama 2 katı artış var yine iyi gözüküyor yani doktora kese için gittiğin zaman belli olur artık gerisi canım🌷