Nnoktaa Mebus kızım olsa ipek ya da inci koyardım. 37 senelik hayatımda 2 İpek tanıdım. İkisi de çok nahif çok zarif çok asildi. İpek isminde bi huzur bi dinginlik var bence 😍
Filizsz Dilekyy kızımın adi yüsra isimlerin ruhu olduğuna inanırım gecrktn cok kolay bebekligi gecti anac sakin ılımlı bi yapısı var, 🌼🤍
Hnd_01 Mebus Lavinya Manolya Tuana… Lavin Meyra Talya Maya İlay Alisya Nida Lara Alara Nare Mihra Lena Marla Mısra Larina Belinda Almeda Nare Sare Lina Sadem Meyra Mila Mabel Lidya Lina Benim isim listemi paylasayim 🥰❤️
Betbet3434 Hnd_01 kızım iki isimli olacak sır gibi saklıyorum kimse duymasın istiyorum ve bu listede ikisi de var😄 sadece alin ve lina çok koyuldu evet çok hoş anlamı ve tınısı var ama herkes elisa eliz lina mesela lina 7500 kişide varmış uf
2cat1baby Mebus Bizim kızımız olsaydı aklımızda olan isimler Alya , Arya , Lilya vardı🫶🏻 Hep aynı tarzdan gitmişiz bizde😂 Aden ismini aynı zamanda çok beğeniyorum benn biraz daha klasik derseniz İpek ismide çok kibar🫠
Mebus Betbet3434 burada olan isimler ya çevremde var ya beğenmiyorum yada anlamı güzel değil maalesef 😄 bizimkide ya aysima yada ece su olucak herhalde şuan sadece ikisi var aklımda
Hnd_01 Betbet3434 yaaa 😍😍listedeki bazı isimler cidden güzel.bazilari da anlamsız.bende ilk zamanlar kaydetmiştim 🙈bnm ilk kızımın adı melinda şimdi kardeşine alina koyuzcaz.10 yaşında kendi buldu kardeşinin ismini 🙈😅
Betbet3434 Mebus aaa olur mu anlamı çok güzel isimler var ama aysima ece su da güzel hatta ece en güzeli 😀
Betbet3434 Mebus ah yanlış anlamışım şimdi anladım çok şükür anlamı güzel olanlar benim çevremde hiç yok ama nora da koyabilirsiniz o da çok az konulmuş
Mebus 411993 aymira güzel ama niyeyse mihra ismini hiç beğenmiyorum ben anlamını da bilmiyorum hiç araştırmadım