mavideniz6 Islak mendil kullanılmaz pamuk ıslatıp kullanın diyenler var doğal ıslak havlular da varmış sizler ne kullandınız önerilerinizi almak istiyorum
Kukulikukuli12 mavideniz6 ilk bebeğimde ıslak mendil kullandım uni baby yenidogan. Şimdide aynısı aldım. Sonra baby turco devam ettim. Yine öyle yapıcam
hunilimom mavideniz6 iki çocuğuna da ıslak mendil kullandım daha kolayima geldi açıkçası suyu Isıt sogut öyle silmek ne bileyim 😂😂
bebegimmm60 mavideniz6 Molfix in izotonik sulu mendili var sıfır katkı maddesi ben ondan aldım pamuk her seferinde zor olur diye düşünüyorum 😅
Hfmhumeyra mavideniz6 Molfix izotonik sulu olan ıslak mendili aldım içeriği temiz diye okumuştum ne olur ne olmaz diye bebek pamuklarından da aldım
Ask-bebegim bebegimmm60 bende aynısından aldım izotonik sulu diye doğduğundan itibaren kullanırım diye sürekli pamukta nereye kadar
cokkasmabeabi mavideniz6 pamuk + şu kullanıyorum. Zor degil 200 cc pet siseye suyu koyuyorum pamuğa batırıp siliyorum işte 😂
Tugceliko-19 mavideniz6 ya bi şey olmaz kullanın bu kadar tefarruatlı düşünmeyin lütfen içeriği temiz olsun yeter
-syma1 Tugceliko-19 Instagramda kullanıcı adı muhendisinoğlu diye bir adam var Ürünlerin içeriklerini araştırıyor paylaşıyor
edadm mavideniz6 pure baby aldım ıslak mendil olarak. henüz pamuk almadım ama alacağım evde olduğumuz sürece pamukla temizlemek zor gelmez diye düşünüyorum. dışarda tabii ıslak mendil kullanacağım her yerde de pamukla olmaz 😂
-syma1 mavideniz6 ben de pamuk kullanacağım Ama dışarda kullanmayacağım zamanlar için Yinede ıslak mendili olacak Sleppy bio natural yeni doğan alıcam
bdenerigokce mavideniz6 ben evde de ıslak mendil kullancam ya, işim gücüm var derslerim var pamukla uğraşamam gibi geliyor🤷♀️ hem de dışarda ıslak mendil kullanılıyor işte zararlıysa orda da kullanılmasın 😂 baby turco doğadan alıcam bende 🫶
FatmaEnder mavideniz6 ilk cocugumda pamuk kullandım Caydanlikta kalan kaynamış suları ilidiktan sonra bi Pet şişeye biriktirip kullandım Disarda mecbur islak mendildi 2.ye yine pamuk düşünüyorum