Esra8861 Neler yapıyorsunuz arkadaşlar, normal doğum bekleyen, sezeryan olacaklar tarih bellimi. Benım ödemlerim bu hafta cok fazla, sizde durumlar nasıl. Acıklık sancı varmı. Ne durumdasınız, 🌺🌺🌺
Bsrakyc59 Esra8861 39 haftalığız yarın kontrol var ve hiç ağrım yok 💁♀️ Sıkıldım. Cok ağırlaştım artık kızıma kavusmak istiyorum 👼
Dilli61 Esra8861 37+4 ara ara kasılmalar oluyor 1 2 saniyelik vurup geçiyor bebeğim hala dönmedi bekliyoruz doktor 20 aralık için Sezeryan gün verdi bakalım inş o Zamana kadar döner normal doğum istiyorum çünkü 🤔
EzgiCanerCnbkmz Esra8861 37+2 olduk yarın kontrol var çatı muayenesi olacağım 🤭 Ara ara sancılarım oluyor
Hatunnn Esra8861 hic bi belirtim yok 38e gircez. Hatta hamile gbi dgilim herseyim cok rahat masallah diyim ama 40 lara gemeden dogurmak kstiyorum yoksa kilodan dolayi sezeryana almak isticek doktorum insallah bu hafta bi atak gelistirir kizimm😌
Mrvkrgl06 Şuan kasıklarım ağrıyo her ağrıyı sancı sanıyorum bu ne ağrısı acaba 4 gözle bekliyorum şuan. 😏😊
imera_ferammm53 Bsrakyc59 aynen ya bu kızlar gelmek istemiyor sanırım bende 39haftamdayım geçen hafta az sancı çıktı nst de şimdi hiç birşeycikler yok 🥺🥺🥺
Esra8861 Dilli61 aynı gündeyız 🤞🤞🤞 Benım bebeğim döndü ama çatın uygun değil açılmanda yok dedi... Ne olur bilmiyorum
Gambi Dilli61 ben de 37+3teyim bana da doktor 20 aralık için gün verdi:) benim bebiş çoktan döndü ama hem hemoroid sıkıntım hem de bebdk iri olduğu için kesin sezaryan olucam.. inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz miniklerimize🙏🏻😊
Yunel Esra8861 38+4 şuanda ara ara sancı giriyor karnım taş gibi kasılıyor bekliyoruz bizde 1cm açıklığım vardı perşembe günü kontrolümde bakalım her sancıda eşim seviniyor canım benim ya keşke gerçek sancılar olsa
Pelus Haftasonu nst ye girdim,ara ara sancım çıktı,doktorum endişeye gerek olmadığını,önümüzdeki hafta kontrolümüz var,sezaryen günümüzü belirlicez.. şuan 37+1. Sanırım 24 ya da 25 aralık günü İçin gün verir doktorum.
Mavi20 Esra8861 ay dün belli oldu 18.12 sezeryan oluyorum 🤗 bilmem kaybetmiş gibiyim gayet rahatım bakalım anlamadım bişey 😂
Glnyldz5334 Ara ara iyiyiz ara ara sancılı 😖 bugün şekerim çıktı hala da düşöedi 😞sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor 😞endişeli haldeyim.. doğum 29 aralık dedi dr ama suyum fazla olduğu için yerleşemiyor .. Rabbim hrpimize yardım eylesin