Umutlu2272 Tuubaaa ben emire hanıma gidiyorum medicalde. Ama bu ay özel muayenesi olan Ercan diye bir doktor varmış onu deniycem👍 Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Tuubaaa Umutlu2272 Ercan beyi duymuştum bende özel klinik açtı, ben dünya hastanesi Halil Kazgana gidiyorum. Sağlıkla kucaklarımıza akmamız dileğiyle ❤️
Vethekelif Qqqww yani fena değil pek bir şey Yok mağaza Yok alışveriş yapabilecek yer Yok market A101 ve bim var sadece Migros yeni açıldı yani hiçbir şey Yok aslında yeme içmede inşallah gelir sabit yer olması daha iyi tabi
Qqqww Vethekelif inşallah 🙏 artık olduğu kadar idare edilir insanın eşi yanında olup evinde olduktan sonra. Siz lojmanda mi kalıyorsunuz
Umutlu2272 Tuubaaa dünya hastanesinde 3 boyutlu ultrason fotorafı veriyorlar mı medicalde yokmuş çünkü bende varsa dünya hastanesine geliyim diyorum.
Vethekelif Qqqww öyle tabi Yok biz evde oturuyoruz ama lojmanda oturan arkadaşlarımız da var onlar da çok memnun
asellina_ Dilanyusra Bizde gecen sene ordaydık güzel yerdi sarıkamıs ama eşimi suriyeye gönderdikleri için mecbur memlekete dönmek zorunda kaldım :)
Elfsr12 Seymaemre rabbim onun gücünü verir benim eşim doğuma bile gelemeyecek izin çıkmazsa onlar iyi olsunda nerde olursa olsunlar hepsi Allah’a emanet 😌