1prensesannesi__ Gulmasal esimin parfumu o zamanlar kullandigim papatyali ipek sampuanin kokusu narlı bulasik deterjanı bunlari hamilelikten önce kullaniyodum cok severek hemde hamileyken hepsinin kokusundan tiksindim hala da sevmiyorum ve tiksiniyorum
ASE6154 Gulmasal kara lahana yemeği içine iç yağ koymuştu kayınvalidem çok kötü geldi kokusu iyice nefret ettim
Slc Gulmasal türk kahvesi ve tatlı dan 5. Aydan sonra aşırı aşırı canm çikolata tatlı baklava istedi 😆😆şekerden yiyemedim
Altunay_2020 Gulmasal her turlu et, yumurta(zaten sevmezdim daha kotu oldu), salcali yagli tum yemekler🥲
Zararsiz01 Tavuk , yumurta, çay , kahve losyon bulaşık deterjanı kokusu, eşimin parfümü, bir çok şey daha aklıma gelen ağırlıklı olan bunlar
Petekcee Gulmasal günde 3 fincan kahve içerdim sade soda içerdim şimdi 3 aydır bir fincan kahve bile içemedim soda içmeyi denedim asla içemiyorum su da içemiyorum mesela suyu da geri çıkarıyorum ve yumurta kokusuna dayanamıyorum perişanım su içememek içerken midenin ağzına gelmesi çok kötü
hayalim35 Gulmasal ilkte sade yani sütsüz kahveden oğlum 4 yaşında hala içemiyorum şimdi ise tavuk eti görmek istemiyorum hele noodle iğrenç adını duyunca mahvoluyorum bazen nette görüyorum direk gözümü kapatıyorum mangal eti yiyemiyorum dondurucuyu açınca burnumu kapatıyorum ama görmem yetiyor direk lavaboya koşuyorum şuan yazınca bile kötü oluyorum bulantı ilacı kullanmama rağmen 11+3 haftalığım umarım en kısa zamanda geçer
Patatesliyumutta Besinlere, kokulara karşı birşey olmadı ama, kocamdan oldukça nefret ettim. Garibim birşey yaptığı da yok. Her hareketi batıyo inşallah doğumdan sonra düzelirim yoksa işimiz iş 😂
Zeynooooooo Gulmasal bir edviyyat var uffff kokusu cok fena ondan tiksindim kokusunu cok uzakdan vile alsam kusuyorum