minik_kurabiyeee Melike_4949 abuu valla iyi kaçamak olmuş bu pepsi ekmek falan😂 salatalık yiyin o baya düşürüyor kolalarda aşırı şeker oluyor ve ne yaparsan yap düşürmüyor şekere aşırı zararlı dikkat edin lütfen 🌺
Babydurubaby Gulsahkizilkan 4.7 benim de bu 3atlık şekerin normal olduğu anlamına mi geliyor peki biliyor musunuz ?
Gulsahkizilkan Babydurubaby evet normal şekeriniz ama gebelikte ortaya çıkan şeker tehlikeliymiş yani bizimkiler :(
Melike_4949 minik_kurabiyeee teşekkür ederim canım evet baya kaçamak yaptım maalesef 🥲 ekmeği abartmadim pek ama Pepsi işi bozdu ay normalde bu kadar içmem hamileyim diye içim yanıyor sanki 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay evet öyle oluyor insanın içi yanıyor sankii soğuk soğuk bir şeyler icmek istiyor bi an önce kurtaysaydik valla😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay inşallah canım eşim bile diyor normalde icmiyordun bu kadar hamilelikte ohh masallah diye 😅😅
Babydurubaby Melike_4949 karışmak istemem ama colayı gebelik şeleri olduğumu bilmeden bile tüketmiyordum bebeğimize hiç faydası yok
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım birdaha içmem uzun bir süre onu yerine buzlu ayran yada soda su içiyorum ferahlatsin diye