edadm 1159098263 yapmadım canım diğer kontrolüm 38 haftada olur o zaman da bi gün öncesinden ağdaya giderim çok mecbura kalmadıkça jilet sürmek istemiyorum hele de kıllar incelmiş ve seyrelmişken
1159098263 edadm aynı senin gibiydim ama salaklığım jilet yaptım genital bölgem hepsi sivilce kıl kökü ikili kıl fln gerçekten çok sinir bozucu
edadm 1159098263 :( sen de ağdaya git kuzum büyük rahatlık gerçekten ben de en azından doğuma kadar dayansın istiyorum jilet sürmek istemiyorum
caglag28 @edadm o kadar az ve kısa tüyden bi şey olacağını sanmıyorum. Bence bunu da bi normalleştirelim artık ya. Orman gibi olur ne bileyim böyle koku yapacak boyutta olur tamam ama kendini paralamaya ve hırpalamaya bu derece gerek yok bence.
edadm caglag28 almamaya karar verdim zaten kuzum. ne bileyim aman sakın tüylü yakalanma hazırlıksız olma şöyle böyle denince de insan tedirgin oluyor
Sofiaa edadm boşver sen bakma kimseye. Doktor gözü görmez bile ağda sonrası çıkan kıllar çok syrek ve ince oluyor. Doğal bir süreç sonuçta bir de hamilesin yani jiletle keser mesersin bu sefer canın yanar. Düşünme ağdaya devam et.