YuvarlanamayanPaanda Kızlar 25 haftanın içindeyiz son 1 haftadır çok fazla el uyuşmalarom oldu diğer hamileliklerimde olmazdı uyurke gün içinde sürekli ellerim uyuşuyor yaşayan varmı ne geçirir dr gitmem gerekirmi
sukriyecengl YuvarlanamayanPaanda Aynı sorun bende de var ya. 30+3 olduk ama sağ elim özellikle parmaklarımın ucu uyuşuyor, karıncalanıyor nasıl geçecek bende bilmiyorum.
YigitPoyrazMomm YuvarlanamayanPaanda aynısı bende de var sabah uyandım zaman başlıyor karıncalanıyor ellerimle hareket ettirince geçiyor doktoruma sordum üstüne doğru yattığın için oluyor dedi ve o kısmı yüksek tut dedi ve doğumdan sonra geçermiş
YuvarlanamayanPaanda gamzecgr ben vitamin magnezyum folikast vb kullanmam kullanmadım normalde onu maden suyundan takviye ediyordum ama içesim hiç gelmiyor kramp agrı vb magnezyumdq oluyorda uyuşmadamı ondan oluyor
gamzecgr YuvarlanamayanPaanda soda yeterli gelmiyordur artık kramp ve uyuşmalar magnezyum eksikliğinden oluyor genelde bende sadece sol elde uyuşma ve kramp vardı magnezyuma başlatınca kesildi 25 haftaligiz biz de
YuvarlanamayanPaanda sukriyecengl aynı benımde sağ çok fazla sol o kadar olmasada sağ her yarım saatte bir uyuşuyor daraldım bunaldım artık
sukriyecengl YuvarlanamayanPaanda Benim bir aydır var gittikçe de kötü oluyor. Vücut su topladığı için oluyormuş sanırım.
YuvarlanamayanPaanda gamzecgr onuda içmiyorum saldım biraz bu hamileliği arası yakın olunca sıkıldım 🤣🤣🤣 bakayım başlarım olmado magnezyumq
YigitPoyrazMomm YuvarlanamayanPaanda biliyorum bacım doktorada dedim anlamıyor bende he dedim geçtim bende yatmadım halde bunu dedi napam yani sağ sola yatmayalimi🤔
sukriyecengl YuvarlanamayanPaanda Parmaklarımın uçları,bileğim, en son kolum boydan boya uyuşuyor. Şimdi ara ara sol parmaklarımda da oluyor.
YuvarlanamayanPaanda YigitPoyrazMomm yakında ayakta uyuyun hamileler diyecekler sanki çok uyuyoruz gibi
YuvarlanamayanPaanda sukriyecengl benımde uyuşuyor kolun iç tarafı ağrımaya başlıyor parmaklqrım ağrıyo
YigitPoyrazMomm YuvarlanamayanPaanda valla ya ne yapsak ters oluyor sabaha karşı krampla uyandim doktora gidiyorum hic bir ilac yazip vermiyorlar az kaldı sabirimi zorluyorlar
Hnd_01 YuvarlanamayanPaanda hamilelikte karpal tünel sendromu çoğu gebe de oluyor.hamilekikten sonra geçiyor.uyusma olduğu için karpal tünel sendromu olabilir.bnde de sadece bilek ağrısı var 😔
Hnd_01 YuvarlanamayanPaanda doktorunuza söylediniz mi peki ? Önemli olabilir.ben bilek agrimi soyledigimde romatizma tahlillerime baktı hemen.