bebeksu0 kızlar istanbul gaziosmanpaşa medical park hastanesinde doğum yapacağım inşallah. Aynı hastanede doğuran varmı tecrübelerinizi duymak istiyorum 🩷
MomsE bebeksu0 henüz doğum yapmadım ben de aynı hastanede doğum yapacağım Atlaz hanım da sizin doktorunuz kim
Zepeliz bebeksu0 muayene ücreti sadece ne kadar, bende oragı düşünüyorum doktorunuz dan memnunmusunuz
bebeksu0 surfermom bugün sordum 20.000 genel anestezi ile sezeryan ve normal doğum Aynı fiyat ama spinalli sezeryan isterseniz 22.000 TL
Elizbusra Kız kardeşim temmuzda 17 bin doğurdu biz 3 hafta once sorduğumuza 20 dediler ıkı gün önce detaylı yaptırdık muayenelere zam geldiğini söylediler büyük ihtimal onada zam gelmiştir
MomsE MomsE BusraaaBK sadece doğumdur paketler 30 binden başlıyor doktora göre değişiyor. Allahtan benim özel sağlık sigortam var
Zepeliz MomsE MomsE bugün aradım normalde 41 dedi ama 6.ayından başlayıp devam edılcegi için 30.500 dedi . Genel 30 dan başlıyorsa kandırıldım 🥲
December bebeksu0 benim de doktorum Serhat Şen ben de çok memnunum çok ilgili ve çok bilgili bir doktor 🥰
Essmt Merhaba ben de medikal park hastanesinde doğum yapacam inşallah ben geniş ailem sağlık sigortası yaptiridm 3 bine doğum ücretsiz oluyor nor.alde 30 bin mis