Berna1365 Kızlar karnımda son birkaç gündür sertleşme var ama dünden beri çok fazla sertleşiyo tehlikeli bı durummu yoksa sizde de böyle oldumu erken doğumdan çok korkuyorum
Tugceliko-19 Berna1365 ben de 31+2 yim şu an yaklaşık 20. Haftamdan beri kasılma sertleşme yaşıyorum . Hatta dün gece doğuruyorum felan sandım . Düzenli bi sancı olmadığı için tabi ki problem olmuyo . Bu sertleşme dediğin şey de bebeğin bi yere toplanması zaten
Berna1365 Seldanur97 ilk hamileliğim olduğu için bende tam anlamıyorum karnım sert oluyo sonra geri kendini bırakıyo ama bebek mi toplaniyo noluyo anlamıyorum
ikizler_ Ben de cok korkmustum 1 2 hafta önce sizin haftalarınızda. Gerindiler gerindiler durdular. Günde 10 u geçiyordu toplanıp kasmaları ama şimdilerde hiç yok gibi. Endişelenmeyin ama tabi kontrole de gidip iyice içinizi ferahlatabilirsiniz.
Berna1365 ikizler_ sevineyimmi bilmiyorum ama böyle demeniz beni rahatlattı insanı korkutuyo bu haftalardan sonra erken doğar mı diye tek olmadığıma mutluyum
Berna1365 Busraakay_26 sık sık oluyo ben hicbisey hissetmiyorum bı rahatsızlık falan vermiyo sancı falan yok ama çok sık oluyo
Seldanur97 Berna1365 yani tek taraf şişiyo gibi oluyo bebek toplanıyor bende 28 den beri bu yüzden nst ye giriyorum bende 36 haftalık oldum şimdide karnım çok geriliyor ve sert oluyor enfeksiyon çıktı bende bide yolculuk yaptım sebebini bende bilmiyorum salı doktora gidince öğreneceğim
Tugceliko-19 Berna1365 bi yere toplanıyo büyük ihtimal bi şey olmaz . Benim o sertleşmeyle birlikte adet sancısı gibi sancı öekşyorum ve günde 10 nun üzerinde ona bile normal dedi dr
Berna1365 Seldanur97 bende de enfeksiyon var diye düşünüyorum devlete gittiğim için hiç ilgilenmiyorlar tahlil bile yapmıyolar
Seldanur97 Berna1365 bana da sağlık ocağında doğuma yakın rutin testleri yaptılar orda çıktı antibiyotik verdiler