Pervinnnn 104 kiloydum 74 kiloya kadar indim .Duzenli adet olmaya başladim evlendim 1 ay daha ilac kullandim sonra biraktim ilaci hemen hamile kalamam diye.hamile kalmadan 3 ay once once 3 gun gecikti sonra 9 gün doktora gittim gebelik yok pcos var ama degerlerinde fazla bir dengesizlik yok kendiliginde hamile kalabilirsin dedi adet sokturucu kullandim oyle adet oldum bir dahaki ay yine gecikmen olursa 5 gun kullan adet sokturucuyu dedi 3 gun gecikmem oldu esime gebelik testi al gelirken yoksa adet sokturucu kullancam yine dedim test yaptim ki hamileymisim hic beklemiyordum tüp bebek planlari falan yapiyordum artik ki hic tedavi olmadim ben. Ilac kullanmadim.doktor kilo alma sakin dedi kilo alinca gecikmeler oluyordu. . Ya da hic adet olamiyordum..81.7le hamile kaldım. 168 boyum.o ay sogan kuru yaptim ama 15 gün temizlensin icim diye gercekten de yumurtamin catladigini temizlendigini anladim akintim falan cok olmustu.O da vesile oldu mu bilemem ama o ay hamile kaldım.Doktora da dedim sogan kurü yapmistim ben diye iyi yapmissin demisti.Simdi 3 ayina girecek oglusum var.Ama kafandan atmaya bak.Diger aylar hep dikkat ettim hamile kalirim diye agir kaldirmadim ayaga kalkmadim.O ay aklimda bile yoktu.Agır isler yaptim meger hamileymisim mesela.Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once ustuste 2 dugune katildim sıpsıki korse giydim oyun oynadim .Stres yapmamak lazimm.Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin.