Merhaba ben 6haftalik yeni hamileyim ilk gebeliğim riskliydi ikinci gebelikte de kanama var rahmimde. Ben uşak ya fa kütahya da riskli gebelik takip edecek sürekli takipte olacak dr arıyorum devlet özel klinik farketmez yeter ki aynı şeyleri yaşamayayım. Usak oztan a perinatolog gelmiş ama dün aradım devamli hasta takibi yapmıyormuş sadece ayrıntı ultrason yapıyormuş 50dk ultrasonda inceliyormuş muayene ücreti 2950tl miş. Uşak ta Mustafa kemal takal diye bir dr çıkıyor google dan bakınca ama telefonlarına ulaşılamıyor sanırım klinigi kapatmış takal hakkında veya başka dr hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen. Ilk gebeligimde iyi bi dr a gitmediğim için malesef takipte olduğum dr durumun ciddiyetini anlayamadı surekli kanamalar oldu ilaçla geçiştirdi ta ki ayrıntılı ultrasona başka dr a gidince durumu fark ettik ama cok geç kalınmıştı rahime acil dikiş atıldı ama tüm tedavilere rağmen 6aylik doğum yaptım Allah tan o zaman ispartadaydım ben ve yavrum 4.5ay neler neler çektik yine aynısı olsun istemiyorum çok korkuyorum ne olur yardım.riskli gebelik takip edecek bilgisi olan dr önerisi bekliyorum dr azizliğine uğrayıp aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.( şuanda gediz de yaşıyorum)