sekerinannesi_ Merhabalar. Yavaş yavaş hastane çantamı hazırlayacağım da bebek kıyafetlerini yıkamak için deterajan alacağım. Sizlerin önerebileceği var mı hanımlar hangisini almalıyım?
Kukulikukuli12 sekerinannesi_ Benım 2.gebeliğüm ilk kızımda abir cok deterjan denemiş biri olarak favorim abc deterjan ve yumuşatıcı. 2.olarak yumoş bebek yumusatıcı 3.ve en cok kullandığım baby me 5 lt lik deterjan ve yumuşatıcı 🤭 Uygun bulduğum için bebeğe abac deterjan ve yumoş bebek yumuşatıcı aldım 3 er şişe. Sonra baby me ye gecicem.
MerveKaya38 sekerinannesi_ baby’s gren aldım yeşil anne diye de geçiyor doğal içerik doktorumuz önerdi sıfır kimyasal 🌸
Hfmhumeyra sekerinannesi_ ben siveno aldım her şeyini onunla yıkadım. Ekstra yumuşatıcı da kullanmadım zararlı olduğunu söylüyorlar içim rahat etmedi
sekerinannesi_ Merve_vrl Ekstra yumuşatıcı kullandınız mı peki? Şimdi baktım da sabun olarak mı geçiyor? Doğal çamaşır sabunu yazıyor da üzerinde.
Merve_vrl sekerinannesi_ Evet doğal çamaşır sabunu diye yazıyor üzerinde. Hayır ekstra yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü kokusu odayı sarıyor zaten☺️
-Annem sekerinannesi_ Bu postu bende açmıştım. Gönlüm Dalin yada Uni Baby den yanaydı ama parfüm kokulu olduğu için burda genel olarak ilk zamanlar için onerilmedi . O yüzden siveno aldimm herhangi bir yumuşatıcı almadım ekstradan . Dün elime ulaştı ürünlerim daha kullanmadim✨
Annesiiiii_ sekerinannesi_ Ben gerek duymadım sertleştirmedi kıyafetleri. Tabi bir kere yıkadım sonrasında gerek olur mu bilmiyorum.
-Annem sekerinannesi_ Evet onlar daha çok parfüm etkili kalıcı olması ondan zaten aslında ilk bende güzel koksun bebek koksun diye düşünmüştüm heves etmiştim sonra yorumları okuyunca içerik olarak en azından daha temiz olanını tercih etmeye çalıştım. Tabi onları kullanıp memnun olanda vardır ama ben tercihimi bu şekilde kullandım💁🏼♀️🌺