Ceren12 Kızlar ben 28.haftamdayim diğer çocuğumu 8 aylık doğurdum bundada suyum geliyor suyum azalıyor varmı 28 haftalık doğum yapıp sağ salim bebisini kucagina alan endişeliyim
Belginylmz Ceren12 burda 24 haftalık doğum yapan bebek wardi yaşıyordu Allah can werdiyse yaşar içini rahat tut hem hem yaşam sınırını gcmis bulunmakta Allah’ın iziniyle yaşar😌 ayriyetten kuzenimi girumcesi 26 haftalik digum yaomis kızın şuan 5 yasinda
teacher-mom21 Ceren12 ben çift rahimliyim doktor bana senin o haftalarda gelir dedi çok endişeliyim ben de
Minikayak24 Ceren12 çok geçmiş olsun canım Allahtan ümit kesilmez kendini strese sokma sağ salim doğum yapmak nasip olsun inşalah sağlıcakla al kucağına suyun nasıl geliyor az az mı yoksa fazla mı
Bmbe21 Ceren12 28 haftalık ikizlerim doğdu 2 buçuk ay kuvozde kaldılar. Biri 1033 gr diğeri 1280 gr doğdu şu an 15 aylık turp gibiler maşallah 😆🥰
Ceren12 Minikayak24 sızinti şeklinde geliyor canım dün gittm bugun gittim bugu. Dah azalmış düne göre acaba duzelirmi bilmiyorum doktorum bebeğe ciğer gelistirici vesayre yaptı bana bı kaç bişe önerdi nasıl olur bılmiyorum ogldada 33. Haftada gelmişti onda cok sıkıntı çektim
Minikayak24 Ceren12 benimde geliyo gibi hissediyorum ama anlamıyorım sızıntı şeklinde yani ara sora ıslaklık oluyor
bernayerli Ceren12 26+5 haftalık doğum yaptim ama 23 le uyumlu bebek, 3 hafta gelişim geriliği vardi. Yogun bakımda ama yaşıyor sukur, ciğerleri zor durumda sadece, Rabbim yardımcınız olsun stres yapmayın tetiklersiniz