Merve_ceyhan0803 Kızlar gebeliğin 9. Haftasındayım kusma yok ama aşırı mide bulantısı var ve hiç bişey canm istemiyor yiyemiyorum su dahi içemiyorum bnm gibi olan var mı
Dilan_55 Merve_ceyhan0803 bende öyleydim hatta 4 ay boyunca aç gezdim desem yeridir su bile içemiyordum açlıktan ağlıyordum şükür şimdi 5 aylık olduk surda 2 3 haftadır tam anlamıyla yemek yiyebiliyorum
Selma2412- Merve_ceyhan0803 bende 7 haftalık canım aynı sekılde bende mide bulantısı yoğun ve herseyden tiksinme geldi sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum içim almıyor ama uzun sure de bseyler yemeyince başım dönüyor su içemiyorum 4-5 bardak maksimum nasıl olcak bpyle bilmiyorum
Minnakmini Merve_ceyhan0803 bende 12 haftalığım hiç yiyemiyorum açlıktan yatamıyorum doyunca ne zaman yemek yerim bilmiyorum 😤
Gizemd-01 Merve_ceyhan0803 bende öyleyim. En tuhafı başlarda öyle değildi 15 gündür böyleyim 14. Haftadayım. En sevdiğim yiyeceklerden tiksiniyorum. Yersem midem bulanıyor. Görüntüsü gözümün önüne gelsin tiksiniyorum. Hiç böyle değildim sonradan nasıl oluyor aklım almıyor
e_blue_sky_a Merve_ceyhan0803 20oldum hala canım bsy istemiyor ama mecbur meyve yiyorum et yiyorum süt içiyorum sevdiğin şeyleri düşün yap ye veya yapan birisi olsa yesen daha güzel açılır iştahın
Melike_4949 Merve_ceyhan0803 ilk haftalarda benimde öyleydi prillam kullanıyordum ekşi tuzlu şeyler ve meyve sebze tüketmeye çalışın o bastiriyor
Merve_ceyhan0803 Demekki tek değilmişim en azından normal olduğunu öğrendim korkuyorum resmen çocuk beslenemiycek diye