Zehra5857 Belim ve pelvik kemiklerimde aşırı baskı ağrı oluyor artık bu ağrıların normal olduğunu biliyorum ama gece sağıma soluma bile zor dönüyorum artık bian evvel doğsa diyorum artık. İlk doğumum baya zor olmuştu bunda da hiç hareket edemiyorum belimin ağrısından yuruyemiyorum bile nasıl hareketli olacağım bu halde bilmiyorum. İlla aktif biri mi olmak gerekir normal doğumun kolay geçebilmesi için
pinkkk77 Zehra5857 bende de çok aşağı doğru baskı var rahat yatamıyorum döneniyorum rahat rahat sağa sola bende burada bekliyim bakalım ne yazacak kızlar
Sahdormommy Zehra5857 ya bende şurda bekleyeyim benimde ilk doğum çok çok çok zor oldu korkuyorum Buda zor olur diye 34 haftalığım bende aynı şekilde çok ağrıyor her yerim
mugeb123 Zehra5857 bende 37 haftalığım ağlıcam resmen kalça ağrımda oturarak uyumaya çalışıyorum yattıysam asla tek seferde kalkamıyorım değişik bir ağrı var napcm bilmiyorum adım bile zor atıyorum 😞😞
Comeasli Zehra5857 37+2 deyim dun hurma ada çayı yürüyüş yaptim plates bide bugün vajinam sızlıyor ve belim kalça kemiği batiyor umarkm kanala yerleşiyord7r
Reyyan92 Alaturka tuvaleti kullanın ,yerleri silin ,perine masajı her gün (internetten bulabilirsiniz nasıl yapıldığını )gün aşırı eşiniz ile korunmasız ilişki ve hurma yiyin tekli sayılarda.
Zehra5857 Reyyan92 perine masajı ilk hamileliğimde yapmıştım ve bende enfeksiyon yaptı o yağla alaturka tuvaleti başından beri kullanıyorum elimden geldiğince ev falan da süpürüyorum ama daha fazlası inan olmuyor belim ikiye ayrılıyor resmen
Reyyan92 Zehra5857 çok yormayın kendinizi bazen ne yapsakta olacak olanın önüne geçemiyoruz umarım sağlıcakla su gibi doğum yapıp yavrunuzu kucağınıza alırsınız
ebruuu- Zehra5857 ben de bugün 39+3 on gündür aşırı bel ağrım var dünden beri artık adım bile atamıyorum tamamen tutuldum 😩 Doğum için hareket etmem lazım ama edemiyorum nasıl böyle olucak bilmiyorum ben de 😩😩