Burcu27 Geçmek bitmek bilmedi😢😔🙄 Zencefilı az miktar sıcak suya koyunca geciyormu acaba.Bana yardım edin lütfen çok yoruldum artık çok 😢😢😢😢
Tazeannevebebegi Burcu27 benim de sabah bulantılarım beni öldürüyor midem de boş içim dışıma çıkıyor bi şey de gelmiyor çok zor biliyorum 😞
Deletedmom58 Ayva bulantıya iyi geliyor, deneyin. (Kusura bakmayın düzeltmeden edemiyorum bi kaç postta 'migde' yazıldığını gördükçe, organın adı 'Mide')
Burcu27 Deletedmom58 siz düzeltin evet mide otomatik tlfnda çıkınca öyle gidiveriyor:) Teşekkürler Ayvada yiyorum ama çok fena
Seyymaa Burcu27 Taze zencefilden 1 lira büyüklüğünde 3 dilim kesip 1 su bardağı suda 10 dk kaynatıp içiliyo. Bardağa aldktan sonra içine limon sıkabilirsin oda iyi oluyo.
Seyymaa Burcu27 Amin hepimizden Allah razı olsun ❣ bende baya işe yaramıştı İnşallah sanada iyi gelir.
Minnosum21 Canim 11 ci haftamada kadar ne ictiysem kustum kan bile kustugum oluyordu dayanack halim yoktu hergun doktordaydim serumlar ilaclar icmekten berbat oldum hic birinin etkisi yoktu bi gun iyiydim diger gun tekrar eskisi gibi oldum bi turlu gecmek bilmedi 6 haftada 9 kilo verdim doktorun hastaneye yatiracakti kabul etmedim pahali bi hastaneydi imkanim yoktu ama allah buyuk doktor yatirmaktan baska caren yok dedi eve geldim ne hikmetse kusmalarim gecti bi haftadir kusmadim arada hafif bulaniyor dahada kusmadim ne yaparsan yap cekeceksin kimisi doguma kadar kimisi uc ay dort ay bes ay kimisi hic kusmaz allahin isi rabbim hic bi anneyi dar kapida birakmasin yardimcisi olsun anne olmak cok zor