Kucukmeleg-bklyrm3480 Hcg değeri iki gün önce 18 öğrenip iki gün sonra 95 e çıkması ikiz olabilir dedi doktorum.Var mı böyle bir şey yaşayan ikiz annelerim lütfen merakımı giderin 🙏
KumCi Kucukmeleg-bklyrm3480 betaya bağlı değil ikiz olup olması kuzum kese göründüğünde belli olur bir veya iki olması
gamzecgr Kucukmeleg-bklyrm3480 oladabilir olmayadabilir betaya bağlı değil pek benim ikiz ama beta artışı normaldi
Annabelle Kucukmeleg-bklyrm3480 Benim de böyle tek seferde 4-5 kat artmıştı. İkiz olabilir mi diye heyecanlanmıştım çünkü arkadaşımın öyle oldu 😀 ama ben tek bebişe hamileyim belli olmuyor canım inşallah gönlündeki gibi olur 🥰
Tubii44 Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 2 embriyo transfer edildi ilk kan verdiğimde 91′di değerim iki gün sonra yine verdim 218 cıkmıştı dün keseyi görmeye gittim tek kese göründü yani o beta ile alakalı değil cnm
Hsrt80 Benim bir anda yükselme cocgaldi Dr ikiz oalabilir dedi ama.tek kese gözüktü 12 hagtama kadar ama 12 hafta hoopppp tek yumurta ikizi olarak kilzarim olucak