Sinemgndg Alottawarmheart bana göre gerek yok ben yaptığıma pişman oldum biz bide 3 saatlık yoldan gidip geliyorduk aşılamada olsa insanı yıpratıyor bu yolculuk sen bilirsin gene de belki tutar belki tutmaz ama tüp bebek aşılamadan daha iyi.
Humeyra16Selim Alottawarmheart bence deneme bzmde hc bi skntimiz yoktu olmadi drekt tup bebek yptr maddiyatin varsa
Aysezeyno Alottawarmheart sayısını hc hatırlamıyorum cnm ben suan 20 haftalık hamileyim yine aşılama ile oldum bunda sayı baya düşüktü eşimin degerleri nasip demiştik tuttu çok şükür belli olmuyor yani rabbim istesin yeter ki inşallah sizde sağlıcakla kavusursunuz tez vakitte
Alottawarmheart Aysezeyno canım bu arada sen açılamadsn sonra kan sulandırıcı , progestan falan neler kullandın
Birhayalimvr Alottawarmheart ne sorun var kuzum ben hic asilama denemedim amh dusuk direk tip bebege gidicem asilamada olcagini pek sanmiyorum ya ihtimali dusuk zatennyuzde 20 diyorlar
Birhayalimvr Alottawarmheart zaman kaybetme canim tup bebege gecin bence bende hic asilama denemedim direk tup bebege gecicez benimde amh 0.97 yas 30
YeterSumeyye11 Bende 6 yıldır evliyim bendede pcos var o yüzden ikikere aşılama yaptırdım ilkini Ocak ayında tuttu ama 19+2 de erken suyu geldi doğum yaptım yaşamadı ve ikinciyide bu ayın 21 inde yaptirdim ve cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve ben ikisinide devlet Hastanesi’nde yaptırdım çok ilgili ve güler yuzluyduler
Alottawarmheart Birhayalimvr şu an maddi durumumuz elvermiyor canım boş durmak istemiyorum elimden geleni yapmak istiyorum o yüzden 2. Aşılamama bugün başlıyorum nasip, zaten bunların devamı tüp bebek , gecen sene durumum iyiydi direkt tüp bebek yaptık negatif oldu kalan embriyom da yok o yüzden aşılama deneyeceğim
Birhayalimvr Alottawarmheart aynen haklisin canim maddi olanak istiyor devlette suan ne kadar tup bebek bilgin var mi özeller baya fazla para istiyor asilama ben hic denemedim sans dusuk diye ama dedigin gibi bos durmaktn iyidir dene bencede
Alottawarmheart Birhayalimvr devlete hiç gitmedim bilmiyorum canım bu aşılama da olmazsa seneye bahçeci tüp bebeğe gideriz diye konuşuyoruz eşimle hep,
Birhayalimvr Alottawarmheart bende üniversitesi hastanesinden rapor cikartmaya calisiyorum fiyat ne kadar duser tam bilmiyorum ama belki biraz faydasi olur bütceye rapor çıkınca bahçelievlerde dr serdar koçu buldum ona ilk denememi yapmak istiyorum 68 bin tutuyormuş yaklaşık öyle bilgi verdiler hakkimizda hayirlisi olsun ❣️
Alottawarmheart Birhayalimvr ben kırklarelieyim benm doktorum da bana serdar koç un kartını verdi gecen ay , ben burada yumurta takibi yapıyorum dedi, önce doktorla görüş ona göre karar verirsin sonra oraya gidersin dedi, hakkında hayırlısı olsun inşallah canım,
Birhayalimvr Alottawarmheart bende Kırklarelinde üni. Okudum ay nasil seviyorum o şehiri hakkimizda hayirlisi olsun canım
Sultanayhan Alottawarmheart bence hiç ugrasma parana vaktine yazık cok cok dusuk ihtimalli bi işlem doktorlar bile onermiyor ısrarla yapılmasını bir kez yapıyolar oda yapmadık dememek için
Alottawarmheart Sultanayhan ben kendim denemek istedim canım ilkini de ikinciyi de , nasip belli olmaz en azından elimden geleni yaptım derim tüp bebeğe gidene kadar , giden para olsun belki nasibimiz burdan gelir hayırlısı inşallah
Alottawarmheart Birhayalimvr aa ne güzel tesadüf 😇 inşallah canımm Rabbim hepimize sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah