caglayaman Kızlar bişey merak ediyorum ama komikmi bilemedim gülmeyin ama ben kulaklıkla şarkı dinlerken bebeğimde duyuyomudur? 23 haftalığım
3prens1prensesmom caglayaman happmomda gordugunuz sacma postlar nedir sorusu arasinda buda yerine aldi sayende 😂😂😂😂😂 canimsin😂💕
Hcr41 caglayaman konuşsak bizi duyabilirmi diye sormuştuk doktora oda suyun içinde ne kadar duyabilirki dedi yani siz suyun içinde dışarıdaki sesi ne kadar duyabilirsiniz dedi mantıklı. Hissediyor olabilir.
3bebekannesiii Neden dalga geçtiğiniz anlayamadım bayanlar bebekler anne karnında sesleri duyar ve tepki verebılırker bılınsel olarakta bu mümkündür
Eemoom 3bebekannesiii anne karnında duyar ama anne kulağına kulaklık takınca nasıl duyacak ? Azıcık mantık yürütsek cevabı buluruz da işte.
Sehseh Onu bilemiycem ama sen mutlu olduğun için oda mutlu oluyodur bence canım cevaplarınız çok tuhaf kadın anormal bişey sormuş gibi terslemenize gerek yok yani 😏
Eemoom caglayaman azıcık beynimizi mi kullansak ki acaba şu soruların cevabını bulmak için. Zira çokta çokta zor cevaplı sorular değil. Mantık yürüterek bile bulunacak cevaplar.
Deletedmom_85 1Gozde1Yusuf- caniiiimm💗 teşekkür ederiz iyiyiz her şey yolunda çok şükür. 20+2 olduk yolu yarıladık elhamdülillah. Senin prenses nasıl her şey yolunda mı nasılsıniz bakalimm