Yagmurr1 Merhabalar kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ve doğumdan sonra hemen verebildiniz mi kaç kilosunu verebildiniz 🤪
Kbr-05 Yagmurr1 14 kilo aldım doğumdan 5 gün sonra tartıldığımda 9 kilo gitmişti 🌼 emzirme döneminde biraz daha aldım tekrar ama 🤦♀️
Bernasnli Yagmurr1 55 ile hamile kaldım 71le doğurdum. Bugün 8. Gün 62 ye düşmüşüm hiç bir şey yapmadım sadece emzirme daha da düşer diye düşünüyorum
Aydemi Yagmurr1 ben de 31.haftamdayım 56ile başladım 64-65 arası gidip geliyorum. Ne yiyorum dersen de hiçbir şey. Ama bizim tosun biraz önden gidiyor sanırım yediğim her şey yarıyor. Umarım doğumdan sonra eski zayıflığıma hızlı dönerim.
Aysee07 Ben bu soruyu görmemiş olim 😂😂35 haftalık 54 le basladm şuan 72 doğurana kadr 75 olurum 😅kızımda da 53 le 72 ile sonlanmisti bol emzirme yemek yemedigimi unutark eski kiloma 6 ay içinde dönmüştüm dogurduktan sonra 8 kilo gitmişti zaten
Sesssi Aysee07 yaa bende 52 ile hamile kaldım 35. Haftamda 67 kiloyum doktorum sürekli çok aldığımı söylüyor ben şikayetçi değilim ama hep zayıftım bu zamana kadar psikolojik mi ama bilmem çok yiyemiyorum artık iki üç haftadır 1 kg almışım 😅
Zeynep_ze Sesssi ay bende iki hafta önce baktığımda 13 tü şimdi 15olmuştur doktorum bişey olmaz bişey olmaz diyo ama mesela şaşırdı kilomu duyunca ilk belli etmiyorsun diye belli etmiyorum diye bana 30kilo aldıracak heralde bu doktor o yasak koymayınca bende koyamıyorum diyetisyene gidim dedim izin vermedi 😂😂
Sesssi Zeynep_ze bana 15 ten fazla almanı istemiyorum dedi yasakta koymadı ama dikkat et diyor sürekli😂