Cansuerdogann7790 Kızlar selam , ben kızımın adını Eliz Beren koymak istiyorum.Eşim Eliz Asya koymak istiyor.Sizce hangisi daha uyumlu?
gulsahgursoy Cansuerdogann7790 Beren ve Asya tek başına çok güzel isimler🌸ama Eliz ismi kulağa hiç hoş gelmiyor. Sağlıkla kavuşun🤲🏻
e_blue_sky_a Cansuerdogann7790 Beren Asya uyumlu. Tavsiye. Eliz anlamı hoş olabilir bisey diyemem ama kulağıma şahsen hoş gelmiyor el izi gibi bsy
-syma1 gokyuzununogrencisii katılıyorum Özellikle beren tek başına çok hoş Eliz çok ağır geliyor bana tabi herkesin kendi fikri zevki
gokyuzununogrencisii Cansuerdogann7790 Eliz biraz ağır bir isim tek konulabilir 🤗 yinede siz bilirsiniz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🌸💕
bengonca Eliz beliz gibi isimler söylemesi zor ya genelde tek koyuluyor. Ben de Asya’yı çok beğendim. Tabi karar sizin yine sağlıkla gelsin kuzunuz 🌸
Sevdeeez Bence anlam uyumuna da bakın çift isimlerde ben tek ismi o yüzden daha çok seviyorum çocuk isminin özelliklerini taşır ve bencede eliz yerine ya tek beren ya da tek asya çok güzel