Feryyy Cansukapan bende 11+4 bugün verdim testi inşallah hepimizin sağlıklı sonuçlanır henüz cinsiyeti konuşmadı erken diye ikili testte görebiliyorlarmı cinsiyeti
Aybenar @Cansukapan 12+2 dün yani ikili yapıldı tahmin kız dendi ama netleşmesini bekliyorum bir sonra ki randevuya
Cansukapan Aybenar maşallah bana da erkek dedi bende erkek hissediyorum zaten birde sormak istediğim özel takipliyim ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum randevu aldım kadın doğuma direkt gidip söylemem yeterli oluyor dimi
bdenerigokce Cansukapan aç git, bir şey söylemene gerek yok kendisi direk yönlendirir zaten( aç mı gidiliyordu tam hatırlamıyorum)
Cansukapan Feryyy ayy bende bugün 11+4 randevum 2 hafta sonra bende o zaman vericem kan ve benim bebito bugün bacakları yaymış yatıyordu yani erkek oldugu çok belliydi ama dr yine de ihtimal olarak konustu 😅
Emine_63270 Bende yaptım ikili test söylemedi erken dedi 12 haftalık ken. Neyse acelimiz yok beklicez
meryem-3568 Ben gecen salı verdim önümüzdeki hafta çarşamba gitcem ama benim cinsiyet i göstermedi doktor iki defa baktı 13+4🤍
Fhryhzr Symm hayır doktor ultrason da ense kalınlığı felan ölçerken ben sordum oda bi çıkıntı var ama biraz büyüsün öyle bakalım dedi
Fyzkvkk Ben ikili taramayi 12. Haftamda yaptırdım o zaman cinsiyetini göstermedi 1 hafta sonra 13. Haftada bebisimin cinsiyetini öğrendik