Anneadayiii__ Bebek istediğim dönem hamile olduğum halde testte tek çizgi çıkıyordu erken gebelik testi yaptım gebeliğimin 20. Gününde öğrenmiş oldum sizde de oldu mu?
AyiPeddington Anneadayiii__ eveeet aynısını yaşadım. Erken gebelik testi iki kez yaptım hemde 17 gün gecikmede. En son doktora gittim rahimle ilgili bi sorun vardır adet söktürücü yazsın diye. Bı baktı hamileyim. Şok oldum. Net tek çizgi çıkmıştı halbuki iki testtede
Shf Anneadayiii__ ben de adetim geciktikden 14gün sonra bulanık öyremmkştim 16-17 gün sonra kızardı tam testim tekrar edince
svgkrtozdmr Anneadayiii__ evet benim de belirtilerim vardi hem gebelik testi hem kan testi verdim. Ikisinde de negatif cikti bi bucuk ay sonra tekrar test yaptim 2 aylik hamile oldugumu ogrendim. Bebek cok yeniyse cikmayabiliyor demek ki. Bir de ben bi ay adet gördüm üzerine yine 🌸
Hdemir1618 Anneadayiii__ ilk yaptığım teste negatifti iki hafta sonra yaptım silik çıktı 2-3 gün sonra kan verdim bayağı yüksekti değer
Yozgee Erken gebelik testinde silik çizgi siliğinde siliği çıkmıştı negatif di yani kan da çıktı 2 gün sonra pozitif
Miniminia Evet. Kanda da negatif çıkmıştı, idrar testinde de 1 hafta sonra tekrar denedim hamileydim. 1 hafta sonra doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi
Bilgenaz Benim şuan öyle hamileyim fakat testde hala negatif çıkıyorum 🤦🏼♀️ diyorum kanda çıkan neden testde çıkmıyor bian sinirlerim bozuldu öyle olunca 🤦🏼♀️
Anneadayiii__ Bilgenaz testte geç çıkıyor sanırım bende 1 aylık hamileyken öğrendim erken gebelik testinde çıkmadı diğer türlü
Bilgenaz svgkrtozdmr böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum çünkü ben şimdi gene doktora gittim 17.95 çok düşük bir değer takip edilecek boş genelik olabilir diyo inşallah öyle bişey çıkmaz çok korkuyorum