Dlktpl Hulya57 enabızdan aldım ben kendım olmadı gır en yakın saglık ocagıyla durumunu anlat kayıt olursun hamılesın onem verırler
mockingbird Merhaba, Kaydınızı almanıza gerek yok. Her kimin yanında kalıyorsanız eğer onların aile hekimine misafir olarak gidebiliyorsunuz. Annemde yanıma geldiğinde ilaç yazdırması yada iğne vurulması gerekiyorsa benim aile hekimime gidip hallediyoruz. Yazın kızkardeşimde bebeğine aynı şekilde aşı yaptırdı. O yüzden taşımanıza gerek yok.
Hulya57 mockingbird canim kimsenin yaninda kalmiyorum eşimle kalıyoruz da ikematgahimiz köyde muhtralık secimi icin
Emine071 Hıc takma benim ikamet ettiğim yer farklı aile hekimim farklı yerde sadece doktor dilekçe yazıyor ona imza atıyon buruya aldırmak istiyorum DİE bi de bana hastane de kayıt ettiler sonra aile hekimliğimden ben senin hemşirenim gelip kayıt yaptırman lazım dedi gittim aşı tarihi verdi kayıt oluşturdu
Dilli61 Hulya57 benimde yoğunluktan dolayı alamamıştım ama kaymakamlıkta sağlık müdürlüğünü ara hamile olunca öncelik tanıyorlar E devlet üstünden aile hekimini değiştir bölümü var ordan başvuru yapman gerekiyor belki işin görülür dene Bence
Dilli61 Hulya57 sanırım bunun için ikamet şart sağlık müdürlüğünden net bilgi alabilirsin Can'ım benim ikametim vardı yoğun be doktor azlığından almıyorlardı çok şükür hallettim
minibarbie Hulya57 hatta hamile oldugun için doktorunuda sevebiliyorsun. yaninda oturan biri varsa ona misafirde gosterebilirler. ben 1 yil misafir olaeak gttm snra doktorla knusup aldim adresi
Janset2105 Hulya57 sağlık ocağı tahlil vs yapıyor ama o yaptığı testleri normal devlet Hastanesi de yapıyor sağlık ocağında ekstra aşılar yapılıyor çoğu insan da aşı yaptırmıyor ama normal hastanede doktorla konuşursan çözümüne bakarlar
minibarbie Hulya57 siz saglik ocagi ile konuşun hamile oldugunuz icin belki ilgilenirler. suanda sizin memeleketijizdeki saglik ocaginda hamiel dye gorunuyorsunzu. cezasi vardi galiba onuda bi öğrenin kayit açtırmak zorunda kalirsiniz belki
Deletedmom128 Hulya57 Misafir girişi yaptırabilirsiniz. Aşı tetanoz var o da 18. Haftada zaten. Kadın Doğum doktorunuz yok mu? O yazar vitaminlerinizi.