Merve_Altuner Arkadaşlar 11+4 bugün ve gebelik takibimde bu haftalarda zeka testi yapmam gerektiği yazıyor ilk gebeliğim yapan ar mı bu haftalarda yada hangi haftalarda yapılır bilgisi olan var mı
Elfibrhm2609 Merve_Altuner ben 2 li tarama testini de 3 lü tarama testini yaptırmadım 3 16 dan sonra idi gliba tam hatırlamıyorum ama 2 li de 11 12 hafta da bildiğim kadarı ile
Esrakayikci Merve_Altuner ikili test 12. Haftada yapılıyor benim de öyle çünkü doktorum randevu verdi
Babyseymen Merve_Altuner canım 2 li tarama yapılıyor 13 haftalık ken onda down sendromu ve kromozomal anormelliklerin olup olmadığı na bakılıyor
Merve_Altuner Elfibrhm2609 ikili testler buna mı deniliyor henüz hiç. Bi bilgim yok hamilelik ile ilgili 😕
Merve_Altuner Ozlemr bnde ne olduğunu bilmiyorum bu sabah kalktım zeka testi bu haftalarda yapılır yaptırmanız gerekiyor
Burcum Merve_Altuner doktora en son ne zaman gittiniz? Bana 10. Haftamda ikili test için randevu vermişti ve 12. Gaftamda yaptırdım bu testi. Yani doktorum takip ediyor beni.
Elfibrhm2609 Merve_Altuner 2 li tarama testi 12 hafta da yapılıyor yakın yani sizin down sendromu ile ilgili felan 3 lü tarama testi başka karıştırmayalım ikisini de 2 li başka 3 lü başka
Arya92 İkili teste devlet hastanesindeji doktor zeka testi demisti.bana 11+5te bakmışti doktor ama erken de olabilir genelde 12.haftadan sonra bakılıyor.12-14 arası sanırım
Supersmomm 2'li test zeka testi değil arkadaşlar, ilk kez duyuyorum zeka testini dr una danışmalısın seni en iyi kendisi aydınlatır 🙏🏼
Pinarsalih Sanırım ikili üçlü ve dörtlü olandan bahsediypsunuz 11 14 haftalar arasında ikili test yapılıyor ben 13.haftada yaptırdım sonucu çok şükür güzel çıktı eğer risk çıkarsa üçlü taramaya yönderiyo hekimler