Zeybal34 Nasıl gidiyor? Nasılsınız? Kaçıncı haftadasınız? Ben 5+0 ım. Pazartesi ilk kontrol kese göreceğiz. İkiz embriyo transferi yapıldı. İlk beta değeri 113 2. 295 sizlerin kaç?
Kediannesi1 Zeybal34 ilk betam 730 du 5 haftada kese gördüm 7 hafta sonunda kalp atışlarını duydum tek tutar sandım ikisi de tutmuştu 27+5 🥰
_Tazeanne Zeybal34 benimde ilk beta transferin 9. Günü yapıldı 293 ikinci beta 656 önemli olan iki kat artması ben keseyi görmeye gitmedim direk 7+4 de hem kese hem kalbi için gittim
EbruBoluKaya İlk 3 denememde ikişer embriyo verilmişti negatif oldular. 4.denemem de tek verildi 10.gün 318, 12.gün 1387 çıktı 32 haftalık olduk
Zeybal34 Kediannesi1 _Tazeanne Hayırlı olsun. Ben tek kese gördüm bugün kalp atışı haftaya belki 2 görülür.
Kediannesi1 Zeybal34 çift transfer ikiz olsun diye yapılmıyor normalde garantiye almak için biri tutmazsa diğeri tutar diye yapılıyor bilginiz olsun benim durumum kötüydü çikolata kistim vardı hiç gebelik oluşmamıştı kistim yokken dahi yaşımda 27 o yüzden çift transfer oldu yumurtalık kalitem düşmeye başlar diye bilginiz olsun yani
Zeybal34 Kediannesi1 benimde teki tuttu sanırsam bugün düşük tehlikesiyle kanamam oldu tek kese görüldü. Haftaya kalp atışı dinlenecekmiş. İğnler fitiller haplar çoğaltıldı 13 tane ilaç içicem günde çok zor ya.
Kediannesi1 Zeybal34 sakın olumsuz düşünmeyin pozitif düşünün bende 20-25 gün kanama yaşadım geçti inanın sakin kalın bolca dinlenin o ilaçlar iğneler de geçecek