066 Arkadaşlar ıdrar kültürümde üreme olduğundan doktor sulcıd yazdı antıbıyotık aranızda kullanan varmı acaba
Wafflesgirl 066 hamileliğin başından beri ne ilaçlar kullandırdı doktorum.. doktorunuza güvenin biz kullanmayın desek kullanmayacak misiniz? Enfeksiyon erken doğuma sebebiyet verir.
066 Minigiim-vebenn52 ben ıstedım canım kültür vermek ıstıyorum dedı üreme var çıktı hemen antıbıyotık başladı
Almi3434 Benim ıdrar da degılde kanımda enfeksiyon çıkmıştı doktorum bana ceftınex 600 mg yazdı bu kaç güne toparlamıştım o zamanlar daha 9 haftalık falandım bebeğe zararı olmaz dedi şükür olmadı
066 Minigiim-vebenn52 aslında belkırtım yoktu yok ıdrarımda yanma falan karnım ara ara sertlesıyordu çok ıdrar yolumda çok enfeksiyon da çıkmamıştı sonra kuzenım kadın doğumcu ne olur ne olmaz ıste dedi yaptır dedi yaptırdım çıktı kuzum vallaha ıyıkıde yaptırmışım
Wafflesgirl 066 zararı olsa doktor niye yazsın allah aşkına? Benim kullanmadığım ilaç kalmadı dün detaylı ultrasonda hiçbir sorun yok dedi perinatoloji doktoru..