limonvari Kızlar bu hastanelere takipliler varsa olumlu olumeuz yanları yazar mısınız? Hangi doktor daha iyi hangi hastane iyi🥺 ben daha bir kez Ümraniye eğitim araştırmaya gittim. Olumlu olumsuz daha bir şey oluşmadı kafamda. Sancaktepe aşırı aşırı yoğun olduğu için gitmeye pek sıcak bakamiyorum. Halbuki Sancaktepede otururken😩
fasulye-annesi limonvari ben ümraniyede oturuyorum ümraniye eğitim araştırmayı hiç önermem. İlhan varanktan genel olarak memnunlar, yakınım doğumunu da orada yaptı çok güzel muamele ediyorlarmış, mahremiyete önem veriyorlarmış orası hakkında güzel şeyler duydum
Ebruyulalii27 limonvari canım ben Sancaktepe İlhan varmakta doğum yaptım normal ve çok memnun kaldım poliklinikler çok yoğun olabilir ama doğumhanesi olsun lohusa servisi olsun çok temiz ve çok ilgililer dogumda özellikle sohbet ede ede doğum yaptım ailemle görüştürdüler pilates topu verip ayrı sancı odalarında sancı cektim her odada lavabo banyo var gayet güzel 🥰
miniskesi limonvari merhaba kendim deneyimlemedim ama ilhan varank’la ilgili güzel şeyler duymuştum. bi arkadaşım 2. doğumunu da orda yapacak ilk doğumunda çok memnun kaldığını anlatmıştı
Pertefeza1 limonvari ben 8 ay önce doğım yaptım ümranşye de gayet memnundum çpk temiz güler yüzlü doktorlar
limonvari fasulye-annesi randevu iptali yapıp İlhan varanki deneyimleyeyim o halde😊 çok teşekkür ederim. Hangi doktoru onerirsiniz peki
limonvari Ebruyulalii27 ayy çok sevindim bunu duyduğuma🥺😊 hangi doktoru onerirsiniz peki? Sezeryan benim ilki. Nasip olursa bu da öyle olur 😔
Sedakyaaa Ebruyulalii27 ay çok rahatladım canım bu dediklerini duyunca ben de orda yapacağım 39+5 teyim yarın kadın doğum acile gel dediler ama sancım yok bebek de 3800 gram olmuş açılmam da yok ama normal doğum yapabilirsin dediler snece nasıl bir şey uygulayacaklar suni sancı verip açılmamı mı bekleyecekler olmazsa sezeryana mı alacaklar bir de benim ilk gebeliğim 😅😅 pek bir şey bilmiyorum
limonvari Ebruyulalii27 eşiniz refakatçi kalabildi mi yanınızda? İlkini özelde yaptım doğumu eşim yanımdaydı refakatçi. Devlette sanırım mümkün değil. Bir de odalar kaç kişilik?
esmaaykur limonvari ilhan varankmı aman aman uzak bebek dostu hastane ölmediğin sürece sezeryana almıyorlar yorumlarda ilhan varanktan guzel muamele diyor ben 19 subatta orda doğum yaptım 35+1 suyum geldı 17 subat acıle basvurdum beni doğum haneye yatırdılar ustumde ameliyat elbisesi suyum sureklı gelıyor yatak sırıl sıklam degısmek yok görevliye soyluyorum yatagı degısırmısın cok üşüyorum cvp veren yok telefon yasak bir kolumda tansıyon karnımda nts kalkamıyorum aileme bilgi verilmiyor kimse yuzune bakmıyor ebeler hakaretli konusuyor tansıyonum 18 lerde yınede sezeryana almadılar 12 saar suni sancı sonucu doğurdum nöbetci doktor kimse onun asistanlar ilgileniyor doktorum nil yavuz ay cok iyi bir doktor kesınlıkle tavsıye ederim servisi de güzel ama dogumhanesi rezalet asla tavsıye etmem
Ebruyulalii27 limonvari Osman Samet diye bir doktor var doğumumda o yazıyor e nabızda ama o doğumumda yoktu nöbetçi olarak onun ismi geçiyordu heralde ama poliklinikte ona gittim çok iyi bi doktordu
limonvari miniskesi şimdi bakayım dedim dopdolu randevular 😔 Sancaktepe aşırı aşırı yoğun 😅 doktoru öneriyor mu peki gittiği
miniskesi limonvari ayy doktoru kimdi bilmiyorum valla ama her şeyinden memnun kaldığını söylemişti doktor, hemşireler, oda hijyeni vs.
limonvari esmaaykur ay geçmiş olsun cokk😔 benim ilki sezeryan. Keşke bu ssvd olsa ama yapmaz Sancaktepe. Sezeryan olur diye düşünüyorum yine. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için♥️
esmaaykur limonvari valla canım doktor sezaryan demişşe bilemem ama dedıgım gibi bebek dostu oldukları için sezaryana karşılar