1prensesannesi__ Kısacası adet oldum kizlar aslında tam günümde oldum diyebilirim kendi gunumden 1 gun once ama tam yumurta catladiktan sonraki 14. Gün bu gün yani doğru tespit etmişim ama tutmamış bebek nasip bi dahaki aya insAllah 😃🥰
Ecexxxxxx 1prensesannesi__ bir süredir postlarını okuyorum hikayeni az çok gördüm canım çok şükür bir kızın var ikinci bebeğinde zamanla olur üzülme sakın nasip diğer aylarda inşallah tutar🙏🏻
Dilarasaban 1prensesannesi__ ay geçen ay aynısını ben yaşadım teste çok üzüldüm 😅 bakalım bu ay oyuzden günümün gecmesimi bekliyorum ekstra olarak dünden bu yana göğüslerim inanılmaz şişti sütyen bile takamiyorum ve herşeye ağlıyorum belkide hormonlardan adet olacağım için bilmiyorum 4 günüm var henüz 🥲😅
1prensesannesi__ Dilarasaban he kiz teste üzüldüm valla hemde predictor testti yeni olandan tanesi e 86 tl vermistim yazik oldu bari 1 saat sonra olsaydim testi okumadan peceteye kan geldi 😂😂😂😂
Violetaa @1prensesannesi__ ben çatlama iğnesi oldum. Ve yumurtlama günüm 21 Eylüldü . Yumurtlamadan 12 gün sonra testlerim hep silik çıktı . 16 .günde kan verdim pozitif
1prensesannesi__ Ecexxxxxx olmayınca bi buruk oluyorum evet ama cok dert yapmiyorum kendime nasip yani nasipte olsaydi coktan kazayla bile olurdu demek ki zamanı daha var 😃
Bal5 1prensesannesi__ benimde bugün yunurtlamamin 11. Günü prodoctor erken gebelik testi aldım yaptim negatif hayirlisi adete 4 gub var ama ben 40 tlye aldım neden o kadar pahaliymis orada
Dilarasaban 1prensesannesi__ ayy canım ben yine kendime versigim sözü tutamadım evdeki kaset testi yaptim 😅 ama negatif çıktı adetime 3 gün var henüz sanırım bu ayda olmadı hayirlsi
1prensesannesi__ Tugba_turk46 oldum asko ya dün sabah oldum 2. Gündeyim öyle bi baktımda yumurtlama ayın 23une denk geliyo tirnak batmam var randevu aldım ona göre belki erteleyebilirim cekilirse detox suyu hazirladim diyete girdim olacagindan pek bi umudum kalmadi cunku kilo verirsem belkidaha saglikli bi sekilde hamile kalabilirim 2 ayda bi 15 kilo verme hedefim var cok toparlarım egerki verebilirsem 😃
Tugba_turk46 1prensesannesi__ hayırlısı olsun canım geçmiş olsun tırnak batması felaket birşey ya 😐 daha iyi olur kilo vermen belki herşey gönlünce olsun🌹
1prensesannesi__ Tugba_turk46 evet bende diyete basladım bu surecteki stres bana 2 kilo aldirmis sanki az kilom varmis gibi bende zayiflayimda biraz daha saglikli hamile kalırım diye düşünüyorum InşAllah tabi 😃
Selma2412- 1prensesannesi__ canım şöyle soylıyım yumurtlamadan 10 gun sonra test yaptım net tek cızgı çıktı ama adetin geçmesini 3 gun bekledim net koyu cızgı çıktı anında adeti beklemeye çalış yoksa insan üzülüyor gönlünce olsun 🌸
Papatya_345414 Selma2412- benim de dün yumurtlamanın 10. Günüydü negatif çıktı, yarın da bat günüm. Adet olmazsam 12. Gün tekrar yapıcam bakalım 🫠
Merve-metin Dilarasaban hahaha sende sabırsız olanlardansın 😂 bende sen gibiyim dün kaç kere teste ekip gitti gitti geldi 🤣 inat ettim yapmayacam dedim ama o kadar çok merak ediyorum ki perşembe adet günüm olmazsa o gün kan verecem ama nasıl sabredicem hiç bilmiyorum valla testleri dün kaldırdım gözüm görmesin diye 🤣🤣
Dilarasaban Merve-metin ay evet ya sürekli söz veriyorum kendime 😅 evde olunca test yapiyorm artık eczaneye gidip almaya utanıyorum 😅😅😅 3 günüm var daha olsaydı cikarmiydi yoksa adetim geçmedikçe hep umut varmıdır 😅😅