Naciyeylmz Oyuncak dolabimi aldınız acaba yok başka bisimi bn kartonlu bez geçirilmiş bir oyuncak kutusu kullandım ama yayıldı şimdi nspsbilirim ne alsam kullanışlı olur
Merve1414 Naciyeylmz plastik toybox yazılı büyük boy oyuncak kutusu aldım en çok oynadikalrini koyuyorum bı çoğunu ayrı ayrı paketlerin yatak altına attım ara ara değiştiriyorum oyuncaklari
znkara Naciyeylmz oyuncak dolabı aldık bu renkli çekmeceleri olandan fazlasıyla oyuncağı var odasını anca o düzene soktu
znkara Naciyeylmz ben yerimizin ölçüsüne göre yaptırdım yer kaplamasın isterseniz uzunluğuna olanlar var yan yana olarak değilde
Matmazell63 Ben plastik kirli sepeti aldım kapaklı ona koyuyorum odasıda beyaz dolabın kenarına koyuyorum hiç sırıtmıyor gayet düzenli duruyor
kayra21 Oyun halısının içine dolduruyorum odasında tam ortada duruyor oynayacağı zaman odasına gidiyor oynuyor diğer taraflara taşımasına çok izin vermiyorum.
cokkasmabeabi Naciyeylmz oyuncak dolabı çok kullanışlı ama toplamiyorlar pek. Hepsi dağıldığıyla kalıyor.
Papatya_kokuyo5 Naciyeylmz hem oyuncak dolabımız var hemde büyük saklama kaplarından kullanıyorum en azından düzenli duruyor
Matmazell63 Naciyeylmz evet canım bende gören herkes mantıklı ve gzl buluyor yapanlar bile var ben dolap falan alıp yerimi daraltmak istemedim gerçekten artık Fazla eşya görmek istemiyorum