MASALMYRA Yeter artik yaa,hamileleri rahat birakin kardesim...39. Haftamdayim ve kimseyi cekemiyorum bos bos konusup duruyorlar valla fenalik geldi...
Yogurtlupilav MASALMYRA “karnın daha yukarda” “Çocuk uyuyunca sende uyu” “Bugünlerinin kıymetini bil, çook zor olacak çooook” Yorumlarından bayılmak üzereyim artık 🤬 Her gören bir yorum yapmak zorunda hissetmese kendini, herşey daha güzel olacak..
Semisko MASALMYRA boş boş ne konuşuyorlar acaba? Sana dokunarak konuşmaları sevgi ifadesi bence ama sen ilgiden sıkılmışsın sanırım
AysegulAloluAcikgoz MASALMYRA evet herkesin tek söylediği simdi uyu uyuabildigin kadar gına geldi su cümleden sanki ben hic hamile doguran insan gormedim bilmiyorum ne yasayacagimi Seni cok iyi anliyorum
Semisko Yogurtlupilav sanırım senin gibi olduğumda ben de anlarım sıkıntını🤣 henüz çok yeni olunca kimse bilmiyor sıkıntı olmuyor demekki 😬
FatmaAzra_ Yogurtlupilav fikirlere acığım da bu gamli baykuş gibi konusanlara bende sinir oluyorum. Yok oooo bu daha iyi gunlerinn sükrett bak bundan sonra byle byle byle zikkim zikkim zikkimm.....
Anneyimm Yogurtlupilav yogrtlu pilav kullmci adin ilgimi cekti enterasn😂😂 nerden geldi aklina kiz 40 yil dusunsem gelmz aklma 😀
Benay Semisko sana da diyecekler iç karnın büyük olacak bu ne çocuk aç kalmış karnın büyümemiş hiç diyecekler bol bol uyu ilerde uyuyamayacaksın diyecekler çayı sıcakken iç ilerde buz gibi içiceksin diyecekler doğurmadıysan her gören aaa sen daha doğurmadın mı diyecek yetmeyecek ooo doğunca içine geri sokmak isteyeceksin diyecekler doğuracaksın sütün yetmiyor diyecekler bu çocuk aç diyecekler oooo bu bebe donmuş kalın giydir diyecekler ikinci ne zaman diyecekler Yani diyecekler de diyecekler kendini alıştır bu duruma 😂😂😂
reinamm AysegulAloluAcikgoz o cümleninn haklılığını doğurunca anlıyor insan😂 ilk gebeliği olanlar bilmez😂
Oznr MASALMYRA uyu uyuyabildigin kadsr cumlesi dogru evet ama bunlara zaten insan alistiriyor kendini disardan duyunca daha da sinir oluyor
asminko345 MASALMYRA Ayyyy bende karnın yok bebek gelişmedi bebek küçücük kaldı hiç kilo almadın çocuk kilo alır mı uyu uyu sonra çok uyursun kendin yaptın bakıcan destek verenin olmaz 🤬 Bir gün birine fena Dalıcam ama şanslı kısmetli aranıyor 😂😂😂😂 Doğurucam bu ay diyorum ayyyyyyy bu karınla mı 😂
Busradrkc asminko345 iç karnın genıştır emınım kı kılo alsaydın bu seferde ona laf ederlerdı bana 90 kıloyla doguma gırersın dıyen bıle oldu
asminko345 Busradrkc Evet iç karnım geniş ve ilk bebeğim karnımın böyle olması normal genlerden sanırım ben kilo almadım bebeğin ağırlığı var üstümde 😖
Sevvda MASALMYRA ayy ayni durum bendede var kimseyi cekesim yok etrafimdakiler cok konusuyor bisey desen tartisiyok karnima dokunmalari hele nefret ediyorum sonra sen daha dogurmadin mi demeleri bile batiyor artik 🤮🤢
Oznr Kimseyi memnun edemezsin esim cok ilgileniyor cocukla diye dalga geçiyorlar bakici bu kılıbık bu adam altını degistiriyor cocugun ona bile ulan baskasinin çocuğuna yapiyor sanki yapmasa cok ilgisiz ne bicim baba derler
AysegulAloluAcikgoz reinamm hic birseyin tecrubesi yasanmadan bilinmez o cok ayri birsey ama sanki ben bu dunyada hic hamile doğurmuş insan görmedim ne yasadigini bilmiyorum. Baska bir evrenden gelmisim gibi konusmuyorlar mi insan illet oluyor.
Kumral60 MASALMYRA Ben de bikfim ama en cokda kimi görsem sohbet olsa kayinvalidem ilk olmak uzere hep olumsuz normal dogum hikayesi anlatmaya basliyorlar biktim cidden sanki kastlari var bize en sonda meme ucun buyukse bebek tutmaz diyen oldu insan icine cikmiycam o dereceyim.
AlininAysesii Sanki dünyada ilk çocuk doğurup da uykusuz kalan biz olacağız, felaket tellallığı yapmak hoşlarına gidiyor, boş boş konuşuyorlar işte konuşacak başka bi şeyleri yok 😂😂😂