sekerinannesi_ Hanımlar merhaba. Elbistan Devlet Hastanesi’nde doğum yapan veya hastanenin doğum servisi- doktorları falan nasıl bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim🌸
Songulkaya sekerinannesi_ Depremden sonra doktorlar hep değişti. Enes ferlibaş isimli doktora gidiyorum memnunum suanlik bir sıkıntı yaşamadım ilgisi gayet guzel. Bu hafta Mustafa beye gideceğim ona da iyi diyorlar
Sosisligunlerr sekerinannesi_ Ebeler çok iyi hepsini heemn hemen tanıyorum sezeryan doğum benimki ikinci gebelik. Deprem olunca doktorlar hep değişti sezeryan için hangi doktor iyi olur bilemiylrum bende araştırma içerisindeyim🙂
Songulkaya Sosisligunlerr Maalesef sabit doktorlar olmuyor ki hangisine düzenli gideceğimi şaşırdım 🤔
sekerinannesi_ Sosisligunlerr Teşekkür ederim. Ebelerin iyi olması içimi rahatlattı açıkçası. Onlar da çok önemli çünkü. Ben aslında bir kez acilde Göktürk bey ile tanıştım. Ilgisi güzeldi fakat o da gidecek diye duydum. Bakalım artık hayırlısı diyelim
Sosisligunlerr sekerinannesi_ Rica ederim ne demek ☺️ Ebeler iyi yani yardımcı oluyorlar her şekilde her koşulda çok şükür ki normal dogumcular şanslı 🙂 bende Şuanlik Batuhan bey e gidiyorum 8 haftalığız miniğiz daha ama sezeryan için nasıl bir doktor bilemiyorum şuanlik memnunum ilgili alakalı bir doktor ☺️☺️