Dileksue Egemoms1303 72 kilo ile hamile kaldım 26. Haftamdayım 87 kilo oldum doktorum kilo almayı yasakladı çok kilo aldın diyor ama napaym acıkıyorum
Egemoms1303 Dileksue son aylar daha çok alınıyormuş bide 🤭 hayırlısıyla inşaallah vukuatsız atlatırsak 🥰
OguzMoms Emine3863 Her işimi kendim yaptım banada aynılarını hatta daha fazlasını şöyledir ama resmen utandilar içini ferah tut sana tavsiyem ayağa kalktigin andan itibaren bol bol yuru ne kadar çok yurursen o kadar çabuk iyilesirsin 🌸
2prenses_masal-oyku Egemoms1303 son ay sadece bebek için faydalı şeyler yiyin sebze ağırlıklı beslenin bi sorun çıkmaz sadece porsiyon küçültün ve bebeğe kilo aldırın ekmek yemenize gerek yok mesela yada bi dilim falan bebeğe dikkat ederek yerseniz sorun olmaz bence bide gece sakın yemeyin ☺️bende aynı haftadayım 97 gün kaldı doğuma inşallah bende fazla fazla kiloyla girmem doğuma doğumdan sonrada bol su sütlü yulaf falan öyle beslenicem sebze ağırlıklı falan zayıflamayı düşünüyorum inşallah 🤲🏻🙈
Egemoms1303 2lokummannesiii bünye yemeye alışkın olunca daha da istiyor 🤭 nefse hakim olmak bazen zor olabiliyor, olan nasıl oluyor aslında öyle de bisey var ama 🤭 kilolu olmak zordu hamileyken kilolu olmak daha zormus 🥰
2prenses_masal-oyku bdenerigokce bu şekilde yorum yapmanız. Mantıksız çünkü doktor diyor bunu 5 kilo fazla diye bende kilolu hamile kaldım ama 87 kilo ile şuan 6 ay 9 günlük gebeyim 90 anca oldum oda tok karna tartılınca zaten kilolu hamile kaldığımız için aslında daha fazla almamamız gerekiyor ben hep üzüldüğüm için az yemek yedim başlarda bu hafta biraz fazla acıktım yedim ondan dolayı arttı kilom tekrar kısmayı düşünüyorum mesela benim doktorumda dedi biraz kilolusun falan diye sağlık ocağında da ekmek hamur işi kes falan diyolar mesela daha az yemeye dikkat etmek gerekiyor
bdenerigokce 2prenses_masal-oyku neyi mantıksız buldun pek anlamadım🤷♀️ ama boyuna göre eğer sende kilolu hamile kalmışsan doktorun kilolusun demesi çok normal, çok kilo almışsın diyebilir çünkü zaten kilolu hamile kaldın başkasının aldığı 5 kilo senin 1 kilon gibi gözükebilir🖐️ bence ekmek hiç yememek gerekiyor
Egemoms1303 2prenses_masal-oyku bende normalde cok guzel hamurişleri yaparım yerim ama hamile oldugumu öğrendim yapmadim hic misafirim geldiginde 2 kere anca 🤭 onda da yemedim nerdeyse 🤭 ilk 3 ay verdim sonra aldim bence 🥰 şuan güzel besleniyorum. Ac karna 1 bardak kefir içiyorum duzenli kahvalti ara öğün aksam yemegi güzel gidiyor aslinda ama tek sorun kilolu hamile kalmamdi 🤭
-syma1 2lokummannesiii iki kişilik yiyorum demedim Aksine öyle yediğimi düşünmüyorum hamileyim iki canlıyız yicem tabi kafasında değilim Bebekte çok şükür haftasına göre kilosu iyi diyor doktor ama bakalım sağlıklı olsunda bende ki kilo bir şekilde gider inşallah
2prenses_masal-oyku bdenerigokce alakası yok sonuçta herkesin kilosu farklı olabilir ama bu kilolu olduğu gerçeğini değiştirmez yani beni ilgilendirmez milletin kilosu ama sizinde hayır kilo almamışsın demeniz bana manyıksız gelen çünkü kilo almış yani sonuçta
Aybarssmom_ Günlerimiz aynıymış zaten, ben 67 ile hamile kaldım şuan 84üm rekor bende sanırım 😁 doktorlar bana da kızıyor ayda 1 kilodan fazla almayacaksın dedi dün 🥲
Egemoms1303 Aybarssmom_ yaa maşallah 🙈 evet aynıyız Allahın izniyle kucağımiza alalım da fazlalıklar gider inşallah ne diyelim 😍
Masal-10 Egemoms1303 Canım hamile kaldığın kilodan dolayı fazla demişler bende seninle aynı haftadayım bende nerdeyse 5 kilo aldım 24.haftada tartıldım 4 kilo almıştım şimdi 5 olmuştur kilona göre normal bile bence 😞 Diyetisyene git istersen yada bebeklerimiz Sağlıkla doğsun inşallah doğum sonrası iyi bir diyet yaparsın gider kilolar inşallah 🙏
Egemoms1303 Masal-10 aynen canımm hep bu kilolarda olunca bana ve cevreme normal geliyor 🤭 doktorda göbek bölgemden kaynaklı fazla aldığımı düşünmüştü diger bolgeler orantılı göbek şişince cok gibi duruyor 🤭 ama ben rahatım şuan iyiyim Elhamdülillah sonrasına Allah kerim🥰
Aysoshh Egemoms1303 bende 68kiloydum bebiş istedim olmadı annem çok hastalandı ölümden döndü o süreçte 85e çıktım kilo vereyim bebek düşüneyim derken hamileymişim 🥹 8+1im Şuan dün doktora gittim kadın göbüşlüsün ya ultrasyona bastırıyorum dedi o göbek değil bebek dedim😂😂😂😋 çıktım eşime söyledim doktor senden daha kiloluydu diyo benim canım çok tatlı istiyor azaltmam lazım onun harici yemek çok yemiyorum mide bulandım kusmam yok maşallah diyeyim hiç üzülmeyelim ya sağlıkla doğsunlar kilo verilir ben bu konuda kendime güveniyorum🥰😎
Egemoms1303 Aysoshh bana da aynısını demişti bascam haberin olsun görünmüyor dedi sonra plasenta ön duvarda o yüzden dedi 🤭 cevremde 110 120 yle dogum yapan cok kisi var biride görünmedi demedi ben ona bozulmuştum biraz 😂 belkide doktor dedi onlar bize demedi🙈 maşallah diyeyim bulantısız sıkıntısız devam inşallah 🥰