MerveKaya38 gayeinal98 geç döllenme olabilir canım eger 2 günde bir 2 kat artma varsa normaldir benimde şuan son adet tarihim 17 agustos adete göre 7+1 ama keseye göre 6+4 geç döllenme
Melliiii MerveKaya38 ben de kan pıhtılaşması var ve ilaç kullanacak sevıyede degıl dedi doktor o yüzden vermedıler bıle ilaç falan
MerveKaya38 Melliiii çok risk bence pırtılaşma varsa kullanılması gerekir diye düşünüyorum hep bir korkuyla yaşamaktansa kullanmayı tercih edersim orda türk dr yokmu iyi bilgili biri
gokcetugumm Adet gununden 1 hafta önce iç camasirima belli belirsiz pembe minicik bişey vardı peceteyle kontrol ettiğimde mukuslu pembe ama azcik gelmişti bidaha gelmedi
Melliiii MerveKaya38 malesef ev doktoruna gıdıyorsunuz o sizi göndermediği sürece almıyorlar özel hastanede yok kendı muayenesı olan da yok bunca varlık olan zamanda yokluk çekıyoruz resmen şuan
MerveKaya38 Melliiii çok zor durummuş ama kanaman varsa ezaneden parayla progestan al kullan derim beneğini riske atma fitil gene keser lekeni kanamanı bitince kesilince bırakırsın
Deletedmom_70 Melliiii 12 haftalıkken oldu bana bir hafta hastanede yattım simdi 18 haftamız biticek sende dikkat et agır kaldırma agır iş yapma eğilme biyere uzanma
MerveKaya38 Melliiii progestan 200 mg hap yada fitil olarak alınıyor düşük engelleyici kanama durduyor ilk oğlumada başında başladım fitil olarak doğum edene kadar kullandım önlem amaçlı kanaman olsun olmasın kullanacaksın demişti doktorum . İstersen bi araştır
MerveKaya38 Deletedmom_70 yurt dışında oldugu için kanaması varmış mudahele edilmemiş bi ebeye yada ezaneye danışsa belki verirler düşük yapmaz . Tabi araştırsın öyle kullansın benimki tavsiyee
Deletedmom_70 MerveKaya38 saçmalık niye edilmemiş ama ya baska bi sebebten kanaması varsa oda var doktora gitmesi gerek ne demek ilgilenmemeleri allah yardımcısı olsun
MerveKaya38 Deletedmom_70 orada 7 hafta asagıdı bakılmıyormuş müdahale edilmese kanamadan düşebilir diye göz göre göre de düşmesini insan bekleyemez bi ilaç iğne verilse anne de içi rahat eder dediğim progestanı yada prolaton depot iğne kullansa kanama durabilir .
Melliiii Deletedmom_70 valla burda acıle bile habersız gidemezsın 1 kere gittim diye adımı yazdılar bi daha gelırsen almayız ceza yersın diye zaten hamılelıkde dırek doktorla görüşmüyorsun önce ebeye gıdersın o kontrol edıyor ultrason felan bakar başka birşey yok
Melliiii MerveKaya38 aslında 8 haftalın oldugu zaman ılk randevuyu verıyorlar çünkü ilk haftalar düşük riski oluyormuş sürekli almasınlar diye 2 aylık olunca alırlar ilk o zamana kadar olursada olur bekleyın diyiyorlar ne komık dimi