Merve-metin Kızlar bugün yumurtlamamın 8.günü çok akıntım var diye ovülasyon testi yaptım böyle çıktı bu ne demek acaba kafam çorba oldu ben gebelik testi yapmayı beklerken 🤨
ececan2006 Merve-metin gebelik testi yaptin mi ben gebeligimi boyle ogrenmistim 🥰 reglime 2 gun varken ovulasyonum boyle cikmisti ertesi gun test yapmistim ve cift cizgi 🤗
Merve-metin momofmychildren 2.ye mi yumurtlama o zaman ben bu ay asla adet olamayacam 😂 değerlendireyim ben yine 🙏🏻 Adet günümde yumurtlama gördüm çünkü 8.günüm bugün daha adet olamadım
Merve-metin ececan2006 gebelik testi yapmadım daha 10 gün olmadı diye 😍 umarım vardır çok istiyoruz çünkü 🙏🏻 Belirtiler ufaktan var ama ümitlenmekte istemiyorum açıkçası sonra sonu moral bozukluğu oluyor 🙏🏻
ececan2006 Merve-metin ya yine de uzulmemek icin umitlenmeyin ama ben aynen bu sekilde ogrendim, sabah ilk idrari bekledim gebelik testi icin damlatir damlatmaz pozitif oldu oglum simdi 15 aylik , darisi basiniza 🥰❤️
Merve-metin Cankuss35 değerlendirecem canım 🙏🏻 Yumurtlama itibariyle 10.günden sonra gebelik belli oluyormuş daha 10 gün olmadı bugün 8.gün pazar günü bi yapacam test çıkmazsa 14.gün bi daha yapacam canım 💕💕
Merve-metin Cankuss35 evet var canım gün içinde sürekli bel ve karın ağrısı yaşıyorum bugün sürekli sol kasığıma ağırlar batmalar oldu göğüslerimde dolgunluk var birde beyaz akıntım var canım🙏🏻