mombarbie_ nazelakcay 16.haftalarda net belli olmaya başladı ondan önce hep gazmış resmen bende iç karnım dar zannediyordum 😅
karaguzelirem_ 88kg ile hamile kaldım zaten kilomdan kaynaklı göbeğim vardı suan 18+1 im ve bence mevcut göbeğim kilo karnım diye düşünüyorum hiçbir ilerleme yok karnımda çünkü 😅 benimde iç karnım geniş muhtemelen.. eğer zayıf olsaydım ay-ay gelişimini hep fotoğraflamak isterdim 🤷🏻♀️
MommyLeyla karaguzelirem_ Bende 79 ile hamile kaldım, 75 kiloya düştüm sonra şeker çıktığı için, hala aynı kilodayım almadım . 20+6 olduk bugün, göbeğim hala yok eskiden olduğu gibi duruyor 😂 bende zayıf olup sürekli fotoğraf çekmek isterdim ama maalesef 🙈
2prenses_masal-oyku Yagizinannesi_ iç marın diye bişey yok kaslarınız sıkı değilmiş diyelim biz ona dr kağan kocatepe de öyle söylüyor çünkü hatta dalga geçmişti 😂 ben bu iç karnı bulamadım siz bulursanız gösterin bana diye bazı kadınların kasları gevşek bazılarınınki sıkıymış ondan dolayı hemen çıkmayabiliyomuş
Burcuilker1 MelteM2cck bende 18 haftalık oldum da birşey sormak istiyorum hareketleri hissetmeye başladınız mı💚
MelteM2cck Burcuilker1 hissediyorum benim 2.gebeliğim. minik minik cimdik atar gibi dokunuyo. Ama ara ara tüm gün değil. Çoğunlukla uyuyor. Uyanık olduğunda özellikle sağdan sola geçiş yaparken kayak sürer gibi kayıyor 🥰
gamze6606 nazelakcay bugün 10. Haftaya girdik, normalde karnı hiç olmayan hatta içine göçük olan biriyim, şu an çok yemek yemiş bi de üstüne su içmişim gibi minnak bir göbeğim var😂
Deletedmom_116 nazelakcay doğuma olmayan gobegimle gittim bana ebeler senmi Dogurcam diye güldüler inanmadılar😂
Deletedmom_116 nazelakcay doğuma olmayan gobegimle gittim bana ebeler senmi Dogurcam diye güldüler inanmadılar😂
ebrarmom08 nazelakcay 10+3 üz dar giyince belli olan bir göbüş var 2. Gebeliğim. İlkinde 20 de ben burdayım diyordu. Aç olsamda tok olsamda o göbek var haftamızda erken aslında ama niye bu kadar erken çıktı anlamadım 😊