nazelakcay Ya daha 7 haftalığız ama sabırsızlıkla karnım büyüsün diyorum 🫣 Tecrübeli anneler sizin ne zaman belli olduuu?
mervemurat16 nazelakcay valla kişiden kişiye değişiyor ben kilolu hamile kalmıştım ilk üç ay 6 kilo verdim 22+4 üm şuan sadece karnım yayıldı kilodan kalma karnım ileyim
HilalYlmz nazelakcay ilk gebelikte 5 ayın sonunda çıktı şimdi 17 haftalığız resmen ben burdayım diyo 😂
Aysee1123 nazelakcay 17 de göbek gibi çıktı. Tam anlamıyla 22-23 ten sonra çıkmaya büyümeye başladı benim oda yavaş yavaş yani halen büyük bir göbeğim yok 37 haftalığız 👼🏻
Yagizinannesi_ 13+4 hamile kalmadan giydğim hiç bir altı giyemiyorum fazla çıktı bende iç karnım geniş değilmiş 😂😂 aslında fazla çıkması iyi değil boşver 😂
nazelakcay Yagizinannesi_ yaaa işte değil ama ne bileyim heyecanla bekliyorum 😅 ben 30 kilo verdim aslında iç karnım geniştir bence geç çıkabilir o yüzden
Dlydmrcn Yagizinannesi_ bende 13+4 😍 ve 32 beden giyiyordum normalde şuan hiçbir pantolonum olmuyor 7 kilo aldım 😂
2prenses_masal-oyku Yagizinannesi_ iç marın diye bişey yok kaslarınız sıkı değilmiş diyelim biz ona dr kağan kocatepe de öyle söylüyor çünkü hatta dalga geçmişti 😂 ben bu iç karnı bulamadım siz bulursanız gösterin bana diye bazı kadınların kasları gevşek bazılarınınki sıkıymış ondan dolayı hemen çıkmayabiliyomuş
Burcuilker1 MelteM2cck bende 18 haftalık oldum da birşey sormak istiyorum hareketleri hissetmeye başladınız mı💚
Tugce_23 @"nazelakcay hemen çıkmasını isteme şuan halin çok iyi bence 21+2 oldum karnım çok çıktı iş yaparken zorlanıyorum ve uyuyamıyorum
nazelakcay Tugce_23 ikizler benim bakalım nasıl olacak iki gebelik kaybım var bunda bir an önce sağlıkla ilerlesin istiyorum 🧿🥹🤲🏻
elifyeters 17 haftalığım belli olmuyo fazla erkek bebek olduğundan bence bide iç karnım geniş ondan 🤍🥹
MelteM2cck nazelakcay hayırlısı ile kucağına al inşallah bende çok istedim ikiz olsun ama nasip değilmiş 🤩
MelteM2cck nazelakcay o daha kıymetli. Amcamın da tüp bebek oldu çocuğu. 4 aşılama yapmışlardı 1 tanesi tutundu. Gozbebegimiz resmen. Daha başka oluyor 🥰