Myangelheart İnternet üzerinden satış yapabilecek e ticaret fikri verirmisiniz meşgale arıyorum kendime
dilek6 Myangelheart ben bebek ürünleri satıyorum zıbın çorap önlük şapka külotlu çorap eşofman alt gibi net üzerinden 😊
Minigiim-vebenn52 iç çamaşır satan biri var penti iç çamasırları mağazada 300 de kadın 100 e veriyo evinde bi odayı ayırmıs gözümle gördüm 1 saat dolmadan 2000 bin tl aldı müşterilerden şok oldum 😂 ama tabi kenarda kuvvetli bi birikim olmalı
H-O12 @Minigiim-vebenn52 merak ettim bu penti toplancısı nerde hangi ilde bende pentini ürünlerin beğenirim 😂😂😂
Minigiim-vebenn52 H-O12 bende çok beğeniyorum bilmiyorum ki nerde ama zaten toptancıdan uyguna gidip almak için baya toplu almak lazımmış
dilek6 Birbahargunu instgram dolap Gardops üzerinden satış yapıyorum malum normal kargo gönderileri artık uçtu dolap. En uygun kargoyu veriyor havale Eft ile ücretin çoğunluğunu atılıyor sadece dolapta ilan açacak kadar ufak bi rakam koyuyorum bu şekilde müşteri de uygun almış alıyor diğer türlüsü dolap satışında çok kesinti var ve müşteriden de çok alıyo
dilek6 Birbahargunu tabi muhasebe işiniz var öncelik onun ücreti vergi levhası vs ödenekler var onları hal etmeniz gerekiyor o yüzden bi 5-10 arası gider olur bilgisayar ve barkod fatura için yazıcı şart