MelteM2cck bbaby44 Lekeyi hic bekletip kurutma hemen leğene leke çıkarıcılar var marketlerde, leke çıkarıcı deterjanla leğene kaynar suyla bir gece beklet. Ben bir gece leğende bekletiyorum bu şekilde. Sonra Çamaşır makinesinde bebek deterjanı ile yıkıyorum. Gece bekletme yaptığım için de ekstra durulama yapıyorum makinede pırıl pırıl çıkıyor.
Kukulikukuli12 bbaby44 ben yeni yıkadım canım 2 sene önce kızımdan kalan kıyafetler sarı leke olmuştu. Duru beyaz sabun aldım rendeledim. Küvete sıcak su doldurdum kıyafetleri attım içine rende sabunda elimle sacarak attım. İlk tek tek bir çitiledim sonra 2 saat o suda beklettim. Anca doguyor zaten. Sonra gititm tekrar tek tek çitiledim makineye attım. 1 vanish kapagı ile babay me leke cıkarıcı attım kıyafetlerin oldugu yere. Abc deterjan yumoş yumusatıcı bayaaaa misss gibi oldu o kadar beklemiyordum 🤭 30 haftalık da hamielyşm bua arada 2 yasında d a kızım var ona ragmen ugrastım o kadar 😄✌️
AlpEmir My rabbit deterjanı var trendyoldan bulabilirsiniz Benim 3 sene önceki oluşan sarı lekeleri bile tertemiz yaptı, 3-4 saat sıcak suda bekletip öyle yıkadım